Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
dany yiğit g.Terim'in burdisso ve Hajroviclerini derken ?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dany yiğit g.Terim'in burdisso ve Hajroviclerini derken ?
Dedinmi demedinmi5-6 başarı demedim ben, cümleyi iyi oku. 5-6 senede başarı ve kupa getiren kadro dedim. 2011 transfer döneminde gelen oyuncular sebebiyle kaç kupa kazanıldı bir araştır istersen
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ikinci donem ve 3. Donem basarisiz transferleri knk.
Aynen öyle bir sezondur.tam brumalık sezon ama sizce de öyle değil mi
Dedinmi demedinmi
Sol kanat alın lan, garry/yasin bal yapmayan arı bunlar, geçen seneden hiç mi akıllanmadık anlamıyorumki. Tek maçla linnesi garry i 11e yazıp duruyorsunuz
Onu bilmem de bu sene alınacak futbolcuları kim belirliyorsa gerçekten futboldan anlıyor...Ünal aysal futbolcudan anlıyormuş ne komik insanlar var
Burdisso Hayrovic ontivero
Hele Türk diye alıp geldiği endogan adili komedi
Türkiye kupası süper kupa
Bunlar tatmin ediyormu seni
Benim için süper kupa ile Türkiye kupası teselli ikramiyesi Sadec eKanka kurulan kadro sayesinde 5-6 senelik zaman zarfı içerisinde birçok başarı kazandırdı dedim. Bahsettiğim 5-6 sene, 5-6 başarı demedim. Ki daha fazla kupa kazanılmıştır zaten
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu yıl alınacak oyuncular geçen senelerde alınırdıOnu bilmem de bu sene alınacak futbolcuları kim belirliyorsa gerçekten futboldan anlıyor...
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hamza ile şampiyon olunduğunda teşekkür edilip gönderilmeliydiGuzel kardeşim gönderip meloyu yerine bilali alırsan o kupaları aldigina sukredersin.
Kurulan takimin uzerine kimi koydu yeni yonetimler. Gecen sene kac transfer yapıldi kacindan %100 verim alındi.
Bu işler meloyu gonderip bilali almakla olmuyor. Veya burak'ı gonderip ereni alarak
Mourinho,klopp ve guardiola gibi isimlerin de basarisiz transferleri var
Önemli olan sezon sonunda ligi bitirdigi nokta,8 sezonda 6 sampiyonluk gibi bir basari var ortada