Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin unuttuğu bir şey var. Allah korusun Muslera ya bir şey olsa takımın yedek kalecisi yok.

Yabancı sınırı olmasaydı adam gidip Tarık'a ona buna verir miydi o paraları? Eli mahkumdu, o dönemi değerlendirirken o dönemin şartlarını göz önüne alacaksınız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türkiye kupası süper kupa
Bunlar tatmin ediyormu seni

Guzel kardeşim gönderip meloyu yerine bilali alırsan o kupaları aldigina sukredersin.

Kurulan takimin uzerine kimi koydu yeni yonetimler. Gecen sene kac transfer yapıldi kacindan %100 verim alındi.

Bu işler meloyu gonderip bilali almakla olmuyor. Veya burak'ı gonderip ereni alarak

Kanka kurulan kadro sayesinde 5-6 senelik zaman zarfı içerisinde birçok başarı kazandırdı dedim. Bahsettiğim 5-6 sene, 5-6 başarı demedim. Ki daha fazla kupa kazanılmıştır zaten

Benim için süper kupa ile Türkiye kupası teselli ikramiyesi Sadec e
Basari cl de üst tür üst üste şampiyonluktur
Bunu sağlayabiliyorsan başarılı vardır 5 6 yıllık periyotta
Zaten Galatasaray markası 2 yılda 1 bilemedin 3 yılda bir şampiyonluk alır

Fatih Terim bu camia için tartışılmaz bir adamdır. Onun kadar olmasa da Ünal Aysal'da bu camianın efsanelerinden biri olarak hatırlanacaktır benim görüşümde. Bu camiaya tarihinin en başarılı 2. dönemini yaşatmış adama şunu aldı, bunu aldı diyerek damga vurmak hoş değil bence. Tarihte daha 2 sene üst üste CL gruplarından çıkan Türk takımı yok bizim dışımızda, el insaf

Guzel kardeşim gönderip meloyu yerine bilali alırsan o kupaları aldigina sukredersin.

Kurulan takimin uzerine kimi koydu yeni yonetimler. Gecen sene kac transfer yapıldi kacindan %100 verim alındi.

Bu işler meloyu gonderip bilali almakla olmuyor. Veya burak'ı gonderip ereni alarak
Hamza ile şampiyon olunduğunda teşekkür edilip gönderilmeliydi
Keza rieekink de öyle sezon bitince
Ha tudor tatmin ediyormu orasını göreceğiz
Sezon başladı artık

Mourinho,klopp ve guardiola gibi isimlerin de basarisiz transferleri var :D

Önemli olan sezon sonunda ligi bitirdigi nokta,8 sezonda 6 sampiyonluk gibi bir basari var ortada

Basarinin geldigi sezonlara bakarsak eger başarilı iş bilen yonetimlerin olduğu sezonlar bunlar. Hoca milli takimda da basarili oldugu zaman basarili bir yonetim vardi.

Sadece bu veri bile Aysalın basarili oldugunu gosteriyor. Bir şeyi daha unutmamak lazım, hocaya kariyeri boyunca en genis imkanları sunan başkan aysaldır. Bir dedigi iki edilmemiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt