Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah olmuyorsa stopere iyi bir adam almak lazım. Şu an en zayıf karnımız orası gözüküyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

asmoahdan başka sol bek kalmadı mı dünyada?
transfer neden bu kadar tıkandı?

Levent tüzemen serefsizi salliyor yaw

Bakti Selcuk'u kadroya aldiramadim simdi de transferden vuruyor kendi capinda

Cenk hergun ayni seyleri tekrr etmek istemiyor işte. Asamoah gelir beyler

Taraftarı beklentiye sokmayalım dedi Cenk Ergün.Asamoah gelir umarım.Sürpriz dedin kendin beklentiye soktun bizi.O da unutuldu gitti.

15 dklik takimdan 60dklik kondisyona 2 haftada :)

abv asamoah

cenk ergun'un gelisme var demesi icin
Spinazzola'nin tekrar donmesi gerekirdi zaten...

abv asamoah

Transfer yasağı falan gelmez. Bjk ve FB ile olduğu gibi bizle de aldığın kadar öde anlaşması yapılır. Zaten Uefa denen tırt kurumun gücü sadece orta halli Avrupa takımlarına yetiyor. Cidden sıktı artık

transfer olacak ama nereye olacak o belli degil,cenkin net konusamaması bu yüzden bence

Ya ben bugün sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. İlk yarı takım efsaneydi. İkinci yarı çok düştük. Sevindim çünkü zorlu bir deplasmandan 3-1'lik galibiyetle ayrıldık. Sevindim çünkü ilk 60 dakika yine efsane oynadık. Üzüldüm çünkü defansta 60'tan sonra büyük hatalar yaptık. Serdar Aziz'e bir iki maç daha şans tanınmalı. Çok uzun zamandır futbol oynamıyordu. Maç formu ve Maicon Serdar uyumu yok henüz. Sonuçta Maicon hazırlık kampında da Serdar ile oynamadı. Orası büyük problem. Ek olarak takım o kadar özgüvenli ki bazı zamanlarda sırf bundan dolayı patlıyor. Bunu bizde Dany yapardı. Adam o kadar özgüvenliydi ki salak salak hatalar yapardı. Bu takımın kalite sorunu pek yok bence. Garry istekli ve etkili oynuyor. İki maçta iki asisti var. Şimdi bu takım eğer bu oyununu 60 dakikadan 75'e çıkarsa 10 puan farkla şampiyonuz. Ama temponun ikinci yarı düşmesi hoş olmadı. Orta alana ikinci yarı takviye edebileceğin adam lazım. O da Tolga ile olabilir. Takımın orta sahası o kadar basıyor ki orta sahada ikinci yarı doğal olarak bitiyor enerji. Garry ve Feghouli kanatlarda oynarsa ve farkı açarsan(ki bu adamlarla ilk yarıda her maç 2-3 olur.) Belhanda yerine koyarsın Tolga'yı. Badou'yu da koyarsın forvet arkasına bitti gitti. Eğer Asamoah da gelirse orta sahanın kontrolünü eline almak istiyorsan eğer Linnes'i alıp Asamoah'ı koy 3'lünün soluna çıkar üçlüden birini yine bitti iş. En kötü nolur. Orta saha bitti diyelim. 80'de Selçuk'u al orta sahaya faul alarak oyunu soğutur. Selçuk giderse Atalay'ı veya Koray'ı orta saha üçlüsüne monte edebiliriz. Ama Selçuk'un 20 dakikadan fazla oynaması intihar demek bu temposuyla ama son dakikalarda ölü orta sahaya can verebilir. Duran toplarda da bir şey yapabilir. Diyeceklerim bu kadar.

Sinan Engin, Linnes'in düşerken, farkında olmadan Serdar'ın omzuna basmasına penaltı diyor ve bir de BJK'nin hakem hataları ile eşlemeye çalışıyor. Ne şerefsiz adamsınız be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt