Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda hırs var arzu var iştah var.

En önemlisi orta sahada topu kim ayağına alırsa topu saklama ileriye dikine oynayabilme özelliğine sahip ve soğukkanlı kolay top kaybetmiyorlar.

Sol kanat eksikliği bariz şekilde görülüyor. Linnes çok iştahlı olsada kapasitesi belli.

UEFA nın çağırması falan sıkıntı yarattı bende . Cenk Ergün ünde geçen hafta büyük ihtimal bitebilir dediği Asamoah için bu hafta beklentiye sokmayalım taraftarı demesi kafamda soru işareti oluşturdu.

İnşallah UEFA dan yeni bir ceza almayız yaptırımla karşılaşmayız.

Bitirebiliyorsak Asamoah transferini bitirmeliyiz.

Tek Kulvarda oynamamız büyük avantaj .

Bu takımı yıkarsa sakatlık ve şımarıklık yıkar.

Bu 2 durumdan da kurtaracak olan hocadır.

Oyuncular gece hayatına bulaşmaz şımarıpda sakatlık yaşamazlarsa bu ligde şampiyonluğu göğüsleyebiliriz.

Allah sakatlıklardan korusun. Çünkü yedeklerimiz çok vasat olduğu kadar kafa olarakda aşırı derecede bitikler.

Kadroya girme formayı kapma hırsları yok.

Pazartesi gün juventusla atalanta arasında görüşme olacakmış spinazzola ile ilgili

ekim ortasına anca hazır oluruz gibi duruyor....ilk 7-8 maçta kazanabildiğimiz kadar kazanıp rakiplere korku salmalıyız

Bu ruh şampiyon olur

Aynı 2012'de ki hava var takımda
Melo'lu elmanderli riera lı eboue'li takım bu bildiğin

7b668907673ebbc541babfae06a8f2c9.jpg

TapaTalK

Bize kaliteli yerli de lazım malum yedek kulubesinde bir yabancı oturabiliyor selçuk bu takımın temposuna hayatta ayak uyduramaz dün girdikten sonra da görüldü ancak topu ayakta tutmaya yarar sinan gümüş ve yasin malum zaten kaldı ki yasini oyuna girdikten sonra gördük rodriguezin on da biri koşmadı asamoahı sol kanat için alıp sol beke başka birini bulsak orta saha canavarlığını düşünemiyorum ancak şurası muhakkak bize sol bek sol stoper sol kanat yedek forvet şart oğlu şart hatta yedek kaleci battıysak tam batalım uefa transfer yasağı ya da en azından sattığın kadar al dese bile bir kaç yıl sıkıntı yaşamayız bu kadroyla o yüzden her şey tam olsun

Aslolan Galatasaray'dır

Tek tek oyuncu kalitesine bakıldığında 2012'de ki kadrodan daha iyi bir takım var.

Elmander
Melo
Riera
Eboue
Engin
Necati
Selçuk
Aydın
Ufa
Semih

TapaTalK

firtina bugün 20yil sonra kadiköye sikecileri gömermi? konyaya karsi oynanan futbol beni inanilmaz etkilemisti, bu senenin en gözde futbolunu gsmiz ve firtina oynuyor....

Bu arada antalya nasriyi almış sanırım koşmayacağı için nasriyi almadık diye düşünüyorum ancak ardaya talip olduğumuzu düşününce bu fikrim havada kalıyor arda da gelse bu kadar koşmaz

Aslolan Galatasaray'dır

Geçen sezon ilk 7 hafta 5 g 2 b aldık ama oyun olarak gerideydik bu kez oyun olarak ileride olup bundan kötü bir sonuç elde edeceğiz muhtemelen. Asamoah gelirse işin rengi epey değişecek takım psikolojik olarak kırılgan görünüyor işler kötü gidince biraz herkes birbirine uyuyor böyle anlarda büyük takımda oynamış, baskı ile mücadele etmeyi bilen adam kategorisinden birisi bile olması başlı başına ayrı bir artı.

fener bu akşam yenilirse haftaiçi de vardar'a elenirse havlu atar psikolojik olarak

Geçen sezon ilk 7 hafta 5 g 2 b aldık ama oyun olarak gerideydik bu kez oyun olarak ileride olup bundan kötü bir sonuç elde edeceğiz muhtemelen. Asamoah gelirse işin rengi epey değişecek takım psikolojik olarak kırılgan görünüyor işler kötü gidince biraz herkes birbirine uyuyor böyle anlarda büyük takımda oynamış, baskı ile mücadele etmeyi bilen adam kategorisinden birisi bile olması başlı başına ayrı bir artı.

aynen maçları tıkı tıkına kazanma alışkanlığı ile kazanıyorduk...bu sefer öyle değil açız aç

Fener'den bize ne yahu? Fener bu akşam yenerse de bir şey olmaz biz kendi performansımıza odaklanalım.

Nasri bindi uçağa geliyor ben anlamıyorum biz istdigimizde cok pahalı su kadar istiyor fln deniliyo antalya 1 gecede aldı adamı nasıl oluyo bu iş anlamadım

valla bence cenk ergün konuşmuyor açık açık feghouli transferine dönmesin diye olabilir zaten en fazla asamoah alabilirsek yeterli olur hemde fazlasıyla

Antalya'nın sonu hiç iyi değil bokunu çıkardılar..

Nasri özelinde iyi topçu ama senin etin ne budun ne

fener bu akşam yenilirse haftaiçi de vardar'a elenirse havlu atar psikolojik olarak
Herkesin aksine fener ts ve vardar maçını kazansın diyorum aksi durumda karışır bunlar ve radikal kararlar alırlar. Bir anda transfere yöneleceklerini düşünüyorum uefa filan takmaz aziz. Bu kadroyu korusunlar zaten hiç bir cacık olmayacak ozan topal josef ne la :D

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt