Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be nasri ile clichy çok şaşırttı beni. Hayırlısı bakalım onları izlemek güzel olcak..

Fener boşuna harcamasa paraları, sadece Nasri, Clichy ve Guiliano alıp Kjaer'i tutsa şu an olduğundan daha iyi olurdu yine bir şey çözülmezdi ama taraftarının umudu olurdu.

Stoper almayiz diye dusunuyorum boyle oynariz. Hucuma cikarken asamoah sola kayar belhanda ortaya
69cefb5f044e448d54e3d55e451d70ae.jpg

Vay be nasri ile clichy çok şaşırttı beni. Hayırlısı bakalım onları izlemek güzel olcak..

Onlarin oldugu takima dosemek guzel olacak.

Turkiye liginin sorunu teknik adamlar. Bir kaliba kalip oynuyorlar herhangi bir cozum yok. Igor tudor sorunu oyuncu degisikleri. Kafasindaki planlari yapacak oyuncu kalitesi var.

Lig oyuncu anlaminda kaliteli ama oyun anlaminda 2-3 takim var sadece.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Kwadwo
Tolga
Fernando Ndiaye
Feghouli Gomis Belhanda

Tolga çok iyi değil ama defansı idare eder tolganın oynaması ile Fernando ndiaye hücuma daha rahat çıkar dakika 60 65 gibi tolga çıkar gary girer

Muslera
Mariano Maicon Serdar Kwadwo
Fernando Ndiaye
Belhanda
Feghouli gomis Gary

Yaparız

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

emre mor denen ergeni ilginc bir sekilde ne almanyadan ne avrupadan isteyen takım yok galiba

Asamoah,sol kanat(kiralık),yedek forvet(düşük maliyet).Bu 3 transferi yaparsak bizi kimse tutamaz.

Vida gelirse stopere üstte arkadasin attigi sistemde oynayabiliriz rahatlikla... serdarlada oynariz da vida daha garanti olur.. asamoah linnes sol kismi kapatırlar

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asamoah geldikten ve fegh oynamaya başladıktan sonra ben garrynin yedek kalacağını sanmıyorum resmen sol kanadımız işlemiyor.
sırf göbekten ve sağ kanattan yardırıyoruz.

fernando ndiaye
fegh belhanda garry
gomis

şeklinde olur tolga yedek kalır diye düşünüyorum.

Gerçekten sol açık alsak oynayamaz bu sistemde, yani Asamoah dışında oynayabilecek oyuncu sayısında bir elin parmaklarını geçmez herhalde var ise de ben tanımıyorum. Sağ açık bile yok aslında tam Feghouili üzerine kurulmuş bir sistem gibi neredeyse, gezgin forvet + kanat tarzı.

Bence klasik bir sol bek + sol açıkla hücum genişlik kazanacağı için şu anda önemli olduğunu düşündüğümüz Tolga'nın varlığına daha az ihtiyaç olur. Çünkü takım daha az top kaybedecektir ve topu ayağına tutma süresi artacaktır öyle bir düzende. Şu anda sol tarafta tek aksiyonumuz savunma yapmak ve hücum yememek. Zaten Tolga ortayı üçleyerek oynuyor daha ziyade.

Ağırlık merkezi sağ tarafta olan bir takımız. Bana bu çok sağlıklı gelmiyor. Geçen yıllarda da sol tarafa çekiyorduk. Uzun vadede kolay savunulabilir bir düzene dönüşebilir gibi geliyor bana.

Onlarin oldugu takima dosemek guzel olacak.

Turkiye liginin sorunu teknik adamlar. Bir kaliba kalip oynuyorlar herhangi bir cozum yok. Igor tudor sorunu oyuncu degisikleri. Kafasindaki planlari yapacak oyuncu kalitesi var.

Lig oyuncu anlaminda kaliteli ama oyun anlaminda 2-3 takim var sadece.

antalyaya döşersek bu takımı zor tutarlar zaten önümüz de avrupa da yok sol bek geldiği zaman bu takım bu lige fazla.

Spinazzola bugün Atalantanin kadrosunda olmaz gibi, takimdan ayri calisiyormus zaten

Muslera
Mariano Maicon Vida Asamoah
Fernando
Ndiaye Belhanda
Feghouli Garry/Transfer

Gomis

Hamle oyunculari;

Linnes,Tolga,leşcuq,eren/welliton,yasin,koray falan...
Yeni kuralda kac yabanci olabiliyor max bilmiyorum 13 se yedeklerle beraber uyar bir şekilde

Son düzenleme:
spinazzola'ya atalanta maaşına %200 zam teklif etmiş hayır ben juventusta oynayacam demiş antremanlara felanda çıkmıyor asamoah'a değilde bu transfer gerçekleşmezse spinazzolaya yazık olur

Hücuma çıktığımızda kadro
Muslera
Maicon Fernando Vida
Mariano Ndiaye Asamoah
Feghouli Belhanda Garry
Gomis
Savunmadayken
Muslera
Mariano Maicon Vida Asamoah
Fernando
Feghouli Ndiaye Belhanda Garry
Gomis
Olmalı bence
Yedekten gelecek oyuncular da
Tolga Eren Welliton

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera

Maicon Fernando Vida/Serdar

Mariano ndiaye belhanda asamoah

Feghouli garry

Gomis

Sahaya yayılış bu tip olur büyük ihtimalle. Güzel.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt