Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@BAHARSAYGILI

Asamoah
263a.png

2 saat önce atmış twitti

Yahu farkında mısınız biz Türkiye'yi aştık artık inanılmaz bir yapılanmaya geçip level atladık yani şu takım bile rüyayken daha kimler kimler gelecek bir de uyum arttıkça Çaka Çaka geçeriz rakiplere içerde dışarda bekle bizi Avrupa kocan geliyor

eger yenılsek hakan d adlı sahis suan cezalı degıl gelır yıne herkese söver 1 ay ceza alır gıderdı yendık ortada yok ılk yenılgımızı beklıyor kufur etmeden banlamak daha ıyı degıl mı

Bahar Saygılı bir kaç gün önce zaten sanıldığından daha yakın demişti Asamoah için.

emre mor diyeceginize dua edin arda gelsin de gençler için belki tudora bişeyler der,mutlaka faydası olur tudorun oynatmasında.yunus emre mordan daha zeki,daha iyi

juventus o spinzolamı nedir o cocugu aldıysa bırakabilir bencede asamoahı zaten alex sandro banko adamları

Asamoah bugün Tolga'nın oynadığı yerde daha etkili olur ben olsam sol bekten ziyade orda kullanırım. Arda gelirse iş değişir tabi

Yalnız güldük eğlendik de bu duran top problemi büyük sıkıntı. Resmen rakip takım duran top veya korner kullanırken dehşete düşüyorum. Farkı fazla açamayacağımız ve skor korumamız gereken yerlerde başımıza ciddi bela açabilir bu iş. Çalışılması lazım, özellikle Muslera'nın çıkması lazım toplara

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Garry Rodrigues hazırlık maçlarında da en çalışkan adamımızdı bence kesilecek en son adamlardan biri şu an. Feghouli geldikten sonra Belhanda geçebilir yedeğe Tolga'nın da kesileceğini hiç sanmıyorum. Tudor beğeniyor gibi baya.

Sinan Engin: Sinan ve selçuk satıldı, juventuslu bir sol bek alınmış

Böyle bir şey dedi :asd22:

Lan Beyaz tv'de Sinan'a mesaj gelmiş

Selçuk ve Sinan Gümüş satılmış

Asamoah'ta bitmiş

Doğruysa ALLLAAHHHHHHHHHHHHHHHH derim

Yalnız güldük eğlendik de bu duran top problemi büyük sıkıntı. Resmen rakip takım duran top veya korner kullanırken dehşete düşüyorum. Farkı fazla açamayacağımız ve skor korumamız gereken yerlerde başımıza ciddi bela açabilir bu iş. Çalışılması lazım, özellikle Muslera'nın çıkması lazım toplara

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aslında sıkınti değil Muslera ilk etapta kendini düzeltmeli ya çıkıp alacak ya da yerinde durup defansı bozmayacak. Birde futbolcularımız adamlarını birakmazlarsa sorun yaşamayız ama bence iyi bir stoper daha lazım. Hamleli savaşan biri iyi olur

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Garry Rodrigues hazırlık maçlarında da en çalışkan adamımızdı bence kesilecek en son adamlardan biri şu an. Feghouli geldikten sonra Belhanda geçebilir yedeğe Tolga'nın da kesileceğini hiç sanmıyorum. Tudor beğeniyor gibi baya.
muslera
mariano- maicon-serdar-linnes
fernando baduo
feguli-belhanda-gary
gomis​

Cenk ergun konusunu açsanız
@beINSPORTS_TR adlı kişinin Tweetine göz at: Twitter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt