Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimi çok elestirdik belki Ama manyak bir takim kurdular. Sira taraftarda. Konusmakla olmuyor. Gidip Formani kombineni alacaksin simdi.

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Tudor konusunda fikir değiştirdim şimdilik.
Gitmeli kesinlikle den bekleyelim moduna geçtim. Tam kadroyla bakalım nasıl olacak.
Oyuncu değişikleri de fena değildi (çıkarttığı oyuncular skora göre yerindeydi. Girenler tartışılır belki)

dün kapa yapılan açıklamayı gördünüz.özel madde yok feghoulide.ama nevzat her zamanki gibi duramamış,nasıl bi olumsuzluk yaratırım deyip ...asamoah ile ilglili haber girmek yerine mabadından 2 sene sonrası için 4,250lilik bi haber çıkarmış feghouli için.yani geçiniz...

hiç bi yerde yok başka haber.

haberi de buraya koymadım,herkesten önce görmeme ragmen çünkü baya uyduruk geldi.beinsports,ali naci ne de diğerleri böyle bişey söylemedi.

Tudor konusunda fikir değiştirdim şimdilik.
Gitmeli kesinlikle den bekleyelim moduna geçtim. Tam kadroyla bakalım nasıl olacak.
Oyuncu değişikleri de fena değildi (çıkarttığı oyuncular skora göre yerindeydi. Girenler tartışılır belki)
Tudorun gitmesi sezonun bitmesi demek
Yeni hoca yeni taktik oyuncu tanıma sezon uçar gider
Ben her zaman başlanılan hoca ile bitirilmesi taraftarıyım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün feghouli de 5 senelik geldim.çok şey yapmak istiyorum dedi.sitede açıklaması var.

dün kapa yapılan açıklamayı gördünüz.özel madde yok feghoulide.ama nevzat her zamanki gibi duramamış,nasıl bi olumsuzluk yaratırım deyip ...asamoah ile ilglili haber girmek yerine mabadından 2 sene sonrası için 4,250lilik bi haber çıkarmış feghouli için.yani geçiniz...

hiç bi yerde yok başka haber.
Özel maddeler orda olmuyor diye biliyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@BAHARSAYGILI

Asamoah
263a.png

Stoper alınacaksa bence Serdar Aziz seviyesinde olmalı. Neden derseniz eğer olur da Serdar sakatlanmazsa müthiş katkı sağlayabilir. Ama Maicon gibi çok pahalı bir stoper gelirse ve Serdar da sağlam bir şekilde yedek kulübesinde oturursa adamı hayata küstürürüz. Aynı şekilde eğer yeni bir sol açık gelecekse de Yasin veya Garry satılsın. Sağ kanat olarak mesela Feghouli - Recep Gül, sol tarafa Garry - Yasin bu yıl için yeterlidir bence. Zaten Asamoah da oynayabiliyor açıkta. İlla Yasin'e muhtaç kalmış olmayız da hem. Özet geçmek gerekirse yeni gelecek transferler yeni form tutmuş oyuncuları küstürecek transferler olmamalı bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt