Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sol kanat için gecen isimlerin ortak noktasi yetenek olarak bu ligin cok cok üstünde olmaları.. o kalitede birileri gelecekse ismi-maliyeti farketmez benim için...
Emre çok iyi olur ama

Levent ugucocupsuro haini derdi nedir, yoksa komisyonunu daha almadigi icin santajmi yapiyor

Galatasaray'ın teklifi komikti diyeli çok olmadı.

Zaten hatırlarsak kulübümüzden gittiği gibi şaha kalktık tarihimizin en iyi dönemlerinden birini yaşadık. 3 kuruşluk futbolcular Engin ve Emre Çolak çok daha faydalı oldu. Bu herif gelirse olacağı söyleyeyim, 5-6 gol 10 küsür asist yapar. Ama vereceği zararı tahmin bile edemezsiniz.
Ben emre mor un gelmesi taraftarıyım en kötü satar paramızı çıkartırız ama ardaya da hayır demem.Ardanin geleceğini sanmıyorum bu arada , maliyeti halen cok yuksek ki bence mantıklı değil. Bize daha hızlı oyuncu lazım mor gibi

Sol Acik Futbolu Öneri (Genç Futbolcu Versiyonu):

Maxwell Cornett
Demarai Gray
Henry Onyekuru
Ademola Lookman
Ramadan Sohbi
Musonda Jr.
H. Toledo
F. Kamano

Alper Altun değerlendirme alalım.

Son düzenleme:
Cok ruya goruyorsun herhalde son zamanlarda, ya da bizim bilmedigimiz bir sey olmali ki yoksa bir oyuncu icin 40 milyon euro odeyecegimizi hic aklima gelmezdi. :asd:

Perisic icin Manchester United 45 milyon euro teklif etti ve Inter kabul etmedi. Brahimi icin de Porto 40 milyon euro istiyor. Izquierdo daha gecen gun 17 milyon euro'ya transfer oldu. Bolasie ve Tadic de keza pahali.

Digerleri olabilir.

Feghouli bir açıklan artık bir açıklan be

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok ruya goruyorsun herhalde son zamanlarda, ya da bizim bilmedigimiz bir sey olmali ki yoksa bir oyuncu icin 40 milyon euro odeyecegimizi hic aklima gelmezdi. :asd:

Perisic icin Manchester United 45 milyon euro teklif etti ve Inter kabul etmedi. Brahimi icin de Porto 40 milyon euro istiyor. Izquierdo daha gecen gun 17 milyon euro'ya transfer oldu. Bolasie ve Tadic de keza pahali.

Digerleri olabilir.
Hedefleri yüksek koyarsın... çünkü bir iki alt seçim yapıldığında yine belli bir kalite olur.

Ilk iki tabiki zor...onu öylesine koydum liste ye, güzel görülsün diye

#Vizyon

Son düzenleme:
Sol Acik Futbolu Öneri (Genç Futbolcu Versiyonu):

Maxwell Cornett
Demarai Gray
Henry Onyekuru
Ademola Lookman
Ramadan Sohbi
Musonda Jr.
H. Toledo
F. Kamano
çok pahalı isim çoğu rdas :D kariyer planlarinda da bizim lig yoktur daha çoğunun zaten

Selçuk İnan, Galatasaray forması giydiği son 92 maçta formasını çıkarmadı.

çok pahalı isim çoğu rdas :D kariyer planlarinda da bizim lig yoktur daha çoğunun zaten
b0b3f7aa9d9425b28e4b132204fa0841.jpg

Bundan adam olmaz ya. Dortmund böyle bir yeteneği bırakıyorsa demek ki hiçbir umutları yok. Çok olumsuz değilim ama çok olumlu da bakamıyorum bu transfere. Çünkü ne kadar saf yetenek de olsa biz buna çok söveriz gelirse. Ki bu ligdeki kasapları da düşününce ayağını eline verirler gibi geliyor. Normal şartlarda bu adamı durdurabilecek 1-2 tane defans var sadece bu ligde. Direk sakatlamaya dalarlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt