Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hedefleri yüksek koyarsın... çünkü bir iki alt seçim yapıldığında yine belli bir kalite olur.
Ilk iki tabiki zor...onu öylesine koydum liste ye. başına.

#Vizyon
Ilk iki mi? Ilk 6 deseydin en azindan. Hatta biri daha gecen gun transfer oldu diyorum sana :)

Bu listeyi Arsenal veya Liverpool taraftari yapsa daha mantikli olurdu.

Bundan adam olmaz ya. Dortmund böyle bir yeteneği bırakıyorsa demek ki hiçbir umutları yok. Çok olumsuz değilim ama çok olumlu da bakamıyorum bu transfere. Çünkü ne kadar saf yetenek de olsa biz buna çok söveriz gelirse. Ki bu ligdeki kasapları da düşününce ayağını eline verirler gibi geliyor. Normal şartlarda bu adamı durdurabilecek 1-2 tane defans var sadece bu ligde. Direk sakatlamaya dalarlar...
bizim ligde çok iş yapar çok. bizim genel taraftar kitlesi( tum Türkiye) calim atan oyuncuyu sever. 3-5 çalım atar tribünler dolar o derece :D

080cb60dc0245518e0e278d37cb6090f.jpg

:D
Avrupa Standartı.

Sosyal medyada taraftarın yazdıklarıyla hoca gönderip, hoca alan yönetim var değerini bilin :))

bizim ligde çok iş yapar çok. bizim genel taraftar kitlesi( tum Türkiye) calim atan oyuncuyu sever. 3-5 çalım atar tribünler dolar o derece :D
Arda yerine 483843 kez tercih ederim orası ayrı konu ama bize Kono tarzı golcü bi kanat lazım. Campbell'i neden düşünmez bizim mallar anlamıyorum...

Emre Mor'un da Arda'nın da farklı farklı artı ve kesileri var. Arda şu an itibariyle daha olgun oyun oynuyor. Puan bakımından daha çok puan aldırabilir. Ama saha içi ve dışındaki bazı tavırlarıyla bütün ahengi bozabilir. Emre ise bir kumar. O da saha içinde ahengi bozabilir. Ama tutarsa da yıkar geçer ortalığı.

Emre Mor'un takım oyununa entegrasyonunun mümkün olacağını biilsem Emre Mor'u tek geçerim.

Sol Acik Futbolu Öneri (Genç Futbolcu Versiyonu):

Maxwell Cornett
Demarai Gray
Henry Onyekuru
Ademola Lookman
Ramadan Sohbi
Musonda Jr.
H. Toledo
F. Kamano

@Alper Altun değerlendirme alalım.

Onyekuru transfer oldu biraz dikkat edelim yinede.

Ingiliz oyunculari genc yasta kolay kolay Turkiye'ye gelmez onlarin hepsini silebiliriz.

Hernán Toledo yu tanimiyorum.

François Kamano'yu duydum ama hic izlemedim. Musonda Jr. cok yetenekli ama Chelsea birakir mi, birakirsa ne kadar ister bilmiyorum.

Ciddi bi şekilde ilgilendiğimize inanmıyorum şahsen bu adamla hiç. 4-5M'a biter bence bu transfer...
bundan önce her ismi geçtiğindeki duyumlar oyuncunun istemediği yönündeydi öyle hatırlıyorum.
Oyuncu bulmak zor değil kanat rahat bulunurda aramiyoruz adam akıllı

Burasi Galatasaray, yetistirme klubu degil. 1 yil kiralayip ne yapacagiz emreyi.
Fazla fm oynuyorsunuz galiba renktaslar, bize direk oynayacak adamlar lazim. feghuili ve fernando klasinda adamlar yakisir Galatasaraya

emre sayet gelirse, cok kufur yer neden derseniz cocugun kafasinda eksik tahtalar var.

bugün 3 puan alamassak ve rezil oynarsak bu nöbette bol bol cezalar olur

Onyekuru transfer oldu biraz dikkat edelim yinede.

Ingiliz oyunculari genc yasta kolay kolay Turkiye'ye gelmez onlarin hepsini silebiliriz.

Hernán Toledo yu tanimiyorum.

François Kamano'yu duydum ama hic izlemedim. Musonda Jr. cok yetenekli ama Chelsea birakir mi, birakirsa ne kadar ister bilmiyorum.
Tamam Alper, Arda gelsin :(

Burasi Galatasaray, yetistirme klubu degil. 1 yil kiralayip ne yapacagiz emreyi.
Fazla fm oynuyorsunuz galiba renktaslar, bize direk oynayacak adamlar lazim. feghuili ve fernando klasinda adamlar yakisir Galatasaraya

emre sayet gelirse, cok kufur yer neden derseniz cocugun kafasinda eksik tahtalar var.
Kiralık + Opsiyon olur zaten.

Sorulması Soru: Emre bu sezon için direk katkı verir mi As Oyuncu olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt