Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda gelecegine Emre Mor gelsin.

Bir transfer döneminde bir takımın tamamı değişmez.

Çok önemli paralar harcadık, önemli adamlar aldık. Bundan sonrası takım uyumu , teknik, taktik..

Eksiğimiz yok mu , var.. Öncelikle sol bek. İnşallah oraya Asamoah gelecek ve yedek bekleyecek, genç hızlı bir forvetle transferi bitiririz.

Serdar Aziz ve Ahmet in durumuna göre ara transferde bir stoper alınır.

Sol kanatı G.Rodrigues ve Yasin idare eder diye düşünüyorum. Ama illa da alınacaksa Konyasporlu Fofana veya Emre Mor iyi bir tercih olur.

Turkish CR7 (Yasin)
....
8bb48f08a3ea0e6a2799c4abb0d7df01.gif

1. Dortmund opsiyonlu vermez bize, adamlar proje takimi ve sayet emreyi gozden cikardiysalar kiralik + opsiyon yerine direk satisa razi olurlardi. Takip ettigim kadar dortmund emreden buyuk bir kazanc saglamak istiyor. Adamlar on kusur verip sonra 8e verecek degiller, baska bir ligden takim olsa anlardim ama bu soyledigimiz takim alman takimi ve onlarin bu tur anlasmalar yapacagini pek ihtimal vermiyorum.
2. Emre bildigin arizali ve simdiden triplere giren ergen bir velet. Bizim formamizi giyecek agirlikta bir oyuncu degil. Simdiden hakemle bogusan, takim arkadaslariyla kustahlasan ve egosu fazla olan bir oyuncunun bizde gelisecegini dusunmuyorum.
3. sorulmasi soruda, sence dortmund satmak mi istiyor yada onun kendini gelistirmesi icin bir yetistirme kurumumu ariyor?

1. Belli olmaz. Ama bence de Dortmund Opsiyon koymaz.
2. Faydalı olur TR Ligi'nde rahatça
3. Alman kulüpleri geliştirme olayını önemsiyor; doğrudur.

Bir transfer döneminde bir takımın tamamı değişmez.

Çok önemli paralar harcadık, önemli adamlar aldık. Bundan sonrası takım uyumu , teknik, taktik..

Eksiğimiz yok mu , var.. Öncelikle sol bek. İnşallah oraya Asamoah gelecek ve yedek bekleyecek, genç hızlı bir forvetle transferi bitiririz.

Serdar Aziz ve Ahmet in durumuna göre ara transferde bir stoper alınır.

Sol kanatı G.Rodrigues ve Yasin idare eder diye düşünüyorum. Ama illa da alınacaksa Konyasporlu Fofana veya Emre Mor iyi bir tercih olur.
Yonetim tum kadroyu degistirmeye yemin etmis, hala bir kac oyuncu daha gelecek diyor Cenk Ergun ve yonetime yakin kaynaklar. Asamoah ile transferin bitecegini dusunmuyorum o yuzden. Oyle sinyaller de yok.

Sol bek, sol acik, rotasyon forveti getirmeye calisiyorlar bu transfer doneminde. Normalinde 1 transfer doneminde takim komple degismez ama bizimki normal bir durum degil. 2 senedir yapmadik bu revizyonu mecburen bu transfer donemine yetistirmeye calisiyorlar, ve secim senesi olmasi da buyuk etken.

N'tep gelecekse diğerlerine gerek yok. Wolfsburg kaça bırakır acaba.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt