Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha lan dursun başkan coştu. En az 3 adam daha gelecek

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah gelirse ligi filan kapatsınlar bu takım ocakta şampiyon olur

Arda bozamaz bu profesyonel kadroyu

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Cenk Ergün çok iyi ve düzgün bir insan, Asamoah gelmez demeye dili varmadı muhtemelen taraftar üzülmesin diye. Ah keşke olsa öyle bir ihtimal.

Cenk Ergün: "Asamoah için fazla bir şey söylemek istemiyorum. Şu an söyleyeceğimiz şeyler, bazen negatif olarak bize geri dönüyor."
Cenk Ergün: "Asamoah'ın gelme ihtimali yüksek. Arda Turan'ın Galatasaray'da oynama sözü var. Biz bunun erken olması için çalışıyoruz."
Cenk Ergün: "66 numaramız şu an boşta. Stoper transferi için de görüşmelerimiz sürüyor. Sinan için somut bir şey yok şu an."
Cenk Ergün: "Gomis devre arasında yanıma gelip teşekkür etti. 'Marsilya güzeldi ama burası bambaşka.' dedi."

Asamoah ve stoper gelsin korayı kiraya verelim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olm şaka maka asamoah da gelirse kadro kalitesi 11-12nin bile çok üstüne çıktı insallah karşılığını alırız sahada

ahahaha antalyayı hakemle yenen bjkinin mal bi taraftarının yorumunu gördüm.medel,gökhan gönül falan diyo ahahhahah.adriano 34 oldu.negredo eridi bitti.lensi de kıcınıza sokun.

Cenk Ergün' ün açıklamalarında tek beğenmediğim bölüm Arda Turan. Bu çocuğun karakteri, medya maymunluğu bir yana bu gece izlediğimiz atletik, hızlı takımın oyuncusu değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu gece ki süper Gala ve Asamoah haberleri ıslandım yemin ederim :o

arda bu takımı gördükten sonra kesin gelır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt