Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Selcuk'u gonderemezsek er gec problem yasayacagiz. Bu herifi taniyorsam yedek kalmaya tahammul edemez, her turlu cirkeflige basvurabilir.

yalnız eger koca kafa gelecekse leşçugu acilen sutlamamız lazım arda geldikten sonra napar eder selcugu oynatır

Sahi kimdi o maldiaye diyen?? Acil isim verin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Seninle aynı düşünmüyorum. Gayet seviye atlamış bu takim zaten. 1 yıl maliyeti 8-10 milyon olacak egosu yüksek ardayı istemiyorum.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seviye atlar tabii ki. 9 tane copun oldugu takimdan belli bir kalitesi olan cop sayisini 2 ye dusurmus bir takimiz suan en azindan ilk 11 de. Ancak sampiyonluk icin yetmez., Kayseri maci yaniltmasin. Geriyle falan olmaz o is. Bize oyun zekasi yuksek bir kanat oyuncusu lazim. Arda kalitesi belli bir oyuncu

Arda Gs kaptanlığı yaptı. Atletico'da başarılı oldu ve Barcelona'ya gitti. Sonuç olarak burnu havada, şımarık vs. Emre Mor BVB'de tutunamadı. 1 milli maç oynadı ülke gündemine oturdu. Ve şımarıklık konusunda Arda'dan eksik değil. Neyi kıyaslıyorsunuz ? Siyası sebeplerden dolayı duyduğunuz nefreti futbola yansıtmayın.

Arda'nın gelme ihtimali bile taraftarlar arasında şimdiden ikilik ve infial yarattı. Allah muhafaza gelirse şayet ilk magazinsel olayında ve kötü sonuçta ayrı bir kargaşa olur. Takım içinde çıkaracağı kutuplaşma da cabası.

GSCimbom Mobil App

Biraz uzun olacak özür dilerim ama bunu takıma bunu yazmak zorundaydım.

Takıma 3-5 takviye yaparak bütün oyuncuların uygun olduğu bir sistem yaratamazsın. Ama Galatasaray önce sistemi belirledi sonra bu sistemi uygulayabilecek 1-2-3-4-5-6-7 her biri çilek tadında muhteşem transfer yaptı. “Koşan” “Rakibe Basan” Rakibi Bozan” “Teknik” “Hızlı Hücuma Çıkan” “Organize” takım yaptılar ki.

Öncelikle bu sistemin baş aktörü TUDOR’u tebrik ediyorum. Sistemi belirleyen adam, alınacak oyuncuları belirleyen adam ama kendi kurduğu sistemi kendi transfer ettiği oyuncularla tek bir maça çıkamadan gönderilecekti ve bu haksızlık değil AYIPTIR. Ben hala iyi hoca demiyorum ama bu adama sistemi oluştur dediysen bu kadar emek vermiş adama sistemini denemesine izin vereceksin.

İkincisi tüm takımı dağıtıp sıfırdan ve full çilek transferleriyle takım oluşturmak herkesin cesaret edebileceği bir iş değildir. Takımı tümden değiştirme cesaretini göstermeyip 3-5 transfer yapsa emin olun bu 3-5 oyuncu da diğerlerinin arasında kaybolur giderdi. Her ne kadar kendisini hala yetersiz bulsam da sadece bu deli cesareti gösterdiği için DURSUN ve yönetimini tebrik ederim. (Hiç bana kızmayın, gerçek Galatasaraylı birisi doğru bir şey yaptığında buna doğru diyendir). Ama bu güzelliği saçmalayıp bozacağın korkusunu da yaşamıyor değilim.

Üçüncüsü yedek klubesindeki ve saha kenarında ısınan Selçuğun o halini görmek 4-1 yenmek kadar zevkliydi.

Dördüncüsü Yasin’in triplerini düşünüp sonra ısınırken taraftarlarla sürekli selfie çekilip gerçek mesleğini bulmasına sevindim.

Beşincisi Arda’nın gelmesini istiyordum ama şuan kesinlikle gelmesini istemiyorum. Zira bu takımı oyun anlamında yavaşlatacak messi olsa istemiyorum.

Altıncısı Asamoah kesinlikle alınmalı. Gerekiyorsa sadece o alınmalı Takımda çok bariz sırıtan Linnesti.

Sonuncusu Fatih Hoca bu camianın evladıdır. Ama bırakın azıcık dinlensin. Biraz yalnızlığın ne demek olduğunu damarlarında hissetsin ki Galatasaray’dan başka kimsesi olmadığını her ne sebep olursa olsun Galatasaray’ın tek ailesi olduğunu iyice anlasın.

Zira kendisi ben teknik direktör değil başkan olarak görmek isterim.

İmzamı atarım.

Badou nun formasını almayan kalmasın. Böyle oynasın otobüse binmesin taraftar stada sırtında taşır.

Gomez hızlı değil,teknik değil ama inanılmaz mücadeleci ve güçlü bi adam bu sene rahat 20 gol atacakdır gene de rotasyona 1 tane süratli forvet soksak fena olmaz bence.

İşte gerçek bir spor sever takdir ettim arkadaşı. Bu arada Arda geleceğine Emre Mor gelsin.

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
James Rodriguez - 15.08.2017 00:31[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

asamoah ve arda yı da alacaklar herhalde büyük ihtimal

bari basket başlasın da basket izleyelim[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Selçuk ACİLEN gönderilmeli Arda gelecekse. Medyada zaten bizi Selçuk üzerinden vurma konusunda sağlam bir hazırlık var. Bunu izin verilmemeli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ardayi istemeyene saygim varda Arda yerine sol aciga Emre Mor gelsin diyenin futbol bilgisinden cok ciddi suphe ederim. Emre Morun ne ozelligi var ki sol kanadi ona emanet edecegiz. Cok iyi orta mi acar? Finishingi mi cok iyi? Oyun zekasi mi cok iyi?

Feghouli milli takım arasına kadar yok muymuş alıntılayabilir mi biri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda Gs kaptanlığı yaptı. Atletico'da başarılı oldu ve Barcelona'ya gitti. Sonuç olarak burnu havada, şımarık vs. Emre Mor BVB'de tutunamadı. 1 milli maç oynadı ülke gündemine oturdu. Ve şımarıklık konusunda Arda'dan eksik değil. Neyi kıyaslıyorsunuz ? Siyası sebeplerden dolayı duyduğunuz nefreti futbola yansıtmayın.
Arda kac yasinda emre kaç yaşında
Arda artık kaşar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:asd:

[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Serkan Sarac - 14.08.2017 23:33[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

van persie gomisin vurusunu yapsa bacagi kopardi aq
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ardayi istemeyene saygim varda Arda yerine sol aciga Emre Mor gelsin diyenin futbol bilgisinden cok ciddi suphe ederim. Emre Morun ne ozelligi var ki sol kanadi ona emanet edecegiz. Cok iyi orta mi acar? Finishingi mi cok iyi? Oyun zekasi mi cok iyi?
Takıma uygun tempolu oyuna atletik
Yeterli sanırım
Arda o göbekle 4 haftayı zor çıkarır

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt