Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son cümlede yazmışsın. Muslera.. Anahtar kelime bu. Muslera bu tip yan toplara çıkmıyor. En büyük zafiyeti bu.. Bu yüzden duran toplardan yediğimiz gollerin haddi hesabı yok. ?
Yalnız güldük eğlendik de bu duran top problemi büyük sıkıntı. Resmen rakip takım duran top veya korner kullanırken dehşete düşüyorum. Farkı fazla açamayacağımız ve skor korumamız gereken yerlerde başımıza ciddi bela açabilir bu iş. Çalışılması lazım, özellikle Muslera'nın çıkması lazım toplara

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda transferine sadece saha içi olarak bakmamak lazım. Adam tam bir medya malzeme merkezi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antu

*Orhan Nesha - 15.08.2017 01:24

beşiktaşa 3 tane atarlar
keza bize de
bu bir gerçek
kağıt üstünde en iyi kadro bunlarda
siz derbiye‚ büyük maçlara ayrı bir konsantre olmuş belhanda‚mariano‚ fernando‚ gomis‚ feghouli izlediniz mi?
bu adamlara o maçlar öncesi ´´liğin en önemli maçı‚ son 2 senenin şampiyonuyla oynayacaksınız‚ ezeli rakip´ deyip sal bakayım sahaya
josefli‚ oğuzhanlı‚ atibalı orta sahaları eziyorlar mı ezmiyorlar mı göreceğiz
derbilerde izlersiniz ezici kaliteyi
Hatırlatayım
Anelka‚Alex‚ Appiah´lı dönemi
kadromuz ezici üstündü
derbide 4 tane atıyorduk
bu oyuncuları anadolu maçlarına konsantre ederlerse açık ara şampiyon olurlar.
kim çıkardı Tudor rezalet hoca diye?
Attıkları ilk gole bakın bugün
boş alan koşuları‚ overlap‚ tamamen çalışılmış pozisyon‚ golü atan adama da bakın
Fernando ile mariano gibi (çok beğendim) iki oyuncuyu dursun kendi kafasından mı aldırdı?
Dirar´ı 4.5 milyona almışsın
Feghouli kaça geldi?
Tudor istediği takımı kurmuş

Aziz gitsin de*
Futbolun kaliteli ayaklarla oynandığını*
çöpleri hemen şutlamak gerektiğini*
her mevkiye avrupanın iyi takımlarından kaliteli oyuncular almak gerektiğini*
galatasaraya bakıp görsünler*
azizin saçma sapan dağıttığı‚ saçtığı paralara*
bizde her mevkiye üst düzey oyuncu alabilirdik*
enkaz üstüne enkaz bırakan*
illa 2-3 mevkisinde çöp olan takım‚ köylü çoban hocaları görünce protesto etceksiniz hemen*
en başta*
AZizistifa diye bağırmayanlar*
şuan bile ihanet ediyor*

Tudorun koraya sans vermesi guzel.
Bence Stoper transferinden sonra Ahmet kiralanmali.

Stoper bolgesine Maicon, Serdar, Koray ve Transfer yeterli olur.

Bek alternatiflerimiz : Mariano, Linnes, Tarik Camdal, Carole* Transfer

Ortasaaha altenatifleri : Fernando,Ndiaye, Tolga, Koray, Selcuk , Belhanda , *Arda

Kanat alternatifleri : Feghouli, *Arda, Rodriguez, Yasin, Belhanda *Sinan

Santrafor alternatifler : Gomis, Eren Transfer

*Durumlari belli olmayan oyuncular

Abi acaba Selçuk gidecek mi de oyuncular gol sevincinden sonra ona koştular diye de düşünmedim değil.

Hala cocukca seyler pesindesin.

Nereye giderse gitsin Galatasaray askini her zaman dile getirendir Arda Turan.

s-055cd37fff83264a8c6836d9192fc9e0be7f45e5.webp

Ben Galatasaraylı olmadığını mı iddaa ettim acaba? Barcelona'ya transfer olduğunda medya ve arkadaşları tarafından şişirilip, küçük dağları ben yarattım havalarına girmesinin müsebbibi biz değiliz. Sizin mideniz alabiliyorsa sorun yok; lakin millete nankör demeye hakkınız yok. Bu "çok büyük" topçu mümkünse futbolu Barcelona'da bıraksın veya o seviyede bir takımda bıraksın, tabii bıraktırırlarsa.

Bizimkiler takımda en az bir yerli olsun istiyor belli ki. Arda ısrarı biraz da bundan.

Arda gelsin diyenin de gelmesin diyenin de çok haklı sebepleri var.

Yeni forvet Ingiltere den diyen var sallamasyon değilse.

Twitter

Twitter

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Arda gelir, Selçuk gitmezse Tudor en geç eylül sonunda kovulur. Tudor bunlara çerez gibi gelir, çıtır çıtır yerler vallahi.

Arda gelmesin, Selçuk gitsin, Tudor kovulsun.

Çok mu şey istiyorum ?

Bjk'in dünkü penaltısına penaltı dedi. Bu adamı teşhis ettim. Hıncal Uluç'u örnek alıyor farklı yorum yapıp ön plana çıkmak istiyor. Bu bir hastalık:D

Hincal trollüyor ya adam kendince dalga geciyor milletle farkli olacagim diye.

Bu bildigin sinsi ve icten pazarlikli herifin teki. Selcuku hala acik acik elestiremedi bugüne kadar, azicik elestirir gibi yapip ucundan dokunduruyor sahtecikten. Selcuku bu dünyada Burak dan sonra en cok seven ikinci kisi olabilir bu herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt