Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız güldük eğlendik de bu duran top problemi büyük sıkıntı. Resmen rakip takım duran top veya korner kullanırken dehşete düşüyorum. Farkı fazla açamayacağımız ve skor korumamız gereken yerlerde başımıza ciddi bela açabilir bu iş. Çalışılması lazım, özellikle Muslera'nın çıkması lazım toplara

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen oyle. O da yeni stoperin katilimi sonrasi calisma ile aşılır.

arda bence 1 seneligene kendini son bir kez kanitlamak icin gelebilir.

Son düzenleme:
Nasil korktum lan demin. Telefon çaldı yarı uyukluyordum gözümü açtım sesini duyunca, tam başımın yanında gözümün önünde kocaman bir örümcek vardı. Sıçradım yerimden o an öyle.

Sonra aldım namussuzu camdan dışarı fırlattım.

sent via GSC

@FichajeGoleador

EXCLUSIVA:
1f1ec-1f1ed.png
Kwadwo Asamoah (
1f1ee-1f1f9.png
Juventus), nuevo jugador de
1f1f9-1f1f7.png
Galatasaray, por 7M€. SE VA DE TURÍN.
1f440.png
270d.png
#FichajesGO.

7milyona almışız,hayırlı olsun

Senin alt yapindan cikmis, kaptanliga kadar yukselmis, para kazandirarak gitmis, yillardir atletico'da ust seviyede oynayip la liga sampiyonu olmus ve oradan barcelona'ya gitmis ve sen bu oyuncuyu istemiyorsun?
Yine Arda ya sıvacılık mı yapıyorsun.

Gazeteci dövdükten sonra akıllanmışsındır diyr düşünmüştüm ama aynı tas aynı hamam devam ediyor.

sent via GSC

arda kendini galatasaraydan büyük gören bir adam bu çok tehlikeli birşey. gelip burda 2 kötü maç oynar ve o egolu açıklamalarını yaparsa yine taraftarın hedef tahtası olur bu riski almaya değer mi biz ardasızda şampiyon oluruz 34 ünde gelip 1 sene oynar bırakır işte ardayla uğraşacağına atalaya şans ver..

"ben barcelona'da oynamış büyük bir futbolcuyum." -Arda Turan

bir insan kendi kendine bunu söylemek zorunda kalıyorsa eğer, ortada bir sorun vardır demektir. messi sence çıkıp şunu söylüyor mudur ciddi ciddi? "ben çok büyük bir oyuncuyum. ben zamanında şurada kupalar kaldırdım. şu kadar balon dor aldım." bunu söylüyor mu? veya neymar veya ronaldo

klasik ortadoğulu kafası ben buraya geldim artık kralım

bu tür insanların bilmediği şey, bu noktalara gelindiğinde her zamankinden daha fazla çalışılması lazım

"ben barcelona'da oynamış büyük bir futbolcuyum." -Arda Turan

bir insan kendi kendine bunu söylemek zorunda kalıyorsa eğer, ortada bir sorun vardır demektir. messi sence çıkıp şunu söylüyor mudur ciddi ciddi? "ben çok büyük bir oyuncuyum. ben zamanında şurada kupalar kaldırdım. şu kadar balon dor aldım." bunu söylüyor mu? veya neymar veya ronaldo

klasik ortadoğulu kafası ben buraya geldim artık kralım

bu tür insanların bilmediği şey, bu noktalara gelindiğinde her zamankinden daha fazla çalışılması lazım

tebrikler fuad harikulade bir analiz yapmışsın sendeki gizli cevheri biliyordum.

konuyu örneklerle genişlettin biraz bahsettiğin adamlar messi ronaldo hep daha fazlasını yapma peşinde hiçbir zaman ben oldum demiyorlar tamam yeter salayım keyf süreyim artık demiyorlar. işte bu iş ahlakıyla ilgili bir durum. ronaldinho da inanılmaz yetenekti cr7 ve messiyi cebinden çıkarırdı ama barçadan sonra zirveden giderek uzaklaştı hatta barçadayken uzaklaşmaya başlamıştı onda da ardaya benzer sorunlar vardı hakeza brazilyalı ronaldo. dikkat et hepsi arda gibi kendine bakmayan adamlardı göbekli v.s... ÖZETLE bu tarz adamlar doyuma ulaşınca yeteneklerine ihanet edip kafada futbola veda ediyorlar.

Eger Turkiyeden cikip barcelonaya kadar yukseldiyse bir oyuncunun ben barcelonada oynamis buyuk bir oyuncuyum deme hakki vardir. Turk futbol tarihinin en kariyerli oyuncusudur.
Galatasaraya gelirse emin olun Yasinden de Sinandan da rodrigezden de cok daha faydali olur. Eger aksini dusunuyorsaniz futbol izleme ve yorumlama hususunda ne yazik ki cok ciddi sikintilariniz var

Yine Arda ya sıvacılık mı yapıyorsun.

Gazeteci dövdükten sonra akıllanmışsındır diyr düşünmüştüm ama aynı tas aynı hamam devam ediyor.

sent via GSC

bugün tolganın cr7 sevincini gördünmü ben burdayım işareti yaptı golden sonra :asd22:

Eger Turkiyeden cikip barcelonaya kadar yukseldiyse bir oyuncunun ben barcelonada oynamis buyuk bir oyuncuyum deme hakki vardir. Turk futbol tarihinin en kariyerli oyuncusudur.
Galatasaraya gelirse emin olun Yasinden de Sinandan da rodrigezden de cok daha faydali olur. Eger aksini dusunuyorsaniz futbol izleme ve yorumlama hususunda ne yazik ki cok ciddi sikintilariniz var

Hayır Rüştüdür

Arda Galatasaray a gelirse faydasız olur diyen kimse yok. Bizim dediğimiz ardanın kibri, sabotajcı oluşu. Arda barca da bile oynatılmayınca trip atan birisi. Arda Galatasaray a geldi diyelim yarın çıkar selçuku oynattırmaya çalışır bunun için tudorla görüşür tudor benim kararım derse bu tudorda hoca mı der ben barca da oynadım sen kimsin der altını oymaya çalışır, bu basit bir örnek bunu çoğaltabiliriz. Kibriyle takımın düzenini bozar kısacası

dun Ndiaye çıkınca dedim ki bu mac garanti döner fernando çıkınca iyice korktuydum

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt