Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun gözüme bir yakisikli geliyor anlatamam helsl olsun koca kulakli adam sen boyle ol arkandayiz..

eeef6a5522feb0b6b18e804903a228c3.jpeg

Daha istermisin evladım?

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Adam 3 tane gülücük koymuş bugün salı, cuma gelecek söylentileri vardı 3 gülücük 3 gün olsa, cuma hayırlı olsun :asd22:

hep bir asamoah'imiz olsun istemiştim..

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Gelişme var mı son 2 saatte? Uyya kalmışım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanlis anlamiyorsam kalitesi düsük topcu alalim yoksa kalitesiz topcularimiz küser diyorsun

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Hayır şans bulurlarsa iki oyuncu da gayet iyi diyorum sadece. Özellikle bu lig için. Tek sorun Garry'nin formundaki iniş çıkışlar ve Serdar Aziz'in sakatlığı. İkisi bu sorunları aşarsa oynar bu takımda dedim. He diyelim ki sol açık için üst düzey biri alındı Yasin gitsin, stoper için biri gelirse de Ahmet gitsin diyorum.

Adamin kasinda cekme felan vardi, hatta Tudor bi ara degistireyimmi seni diye sordu hayir oynarim dedi... Son 10 dk riske girmemek icin cikardi... Korayi sokmasada Lescuku mu soksaydi ?

Vuracak yer arayacaginiza su takimin keyfini cikarin, biktim sizin su negatif tutumunuzdan!

Seni bilmem ama Tudor her zaman kötü bir hoca oldu ve öyle kalacak benim için. Bunun sebeblerini uzun uzun yazmak istemiyorum çünkü Tudor'un seninle veya herhangi biriyle polemiğe girmemi gerektirecek kadar değerli ve vasıflı biri olduğunu düşünmüyorum.Bu sene şampiyon olsak bile Tudor'a rağmen şampiyon olduk diyeceğim. Negatif tutum sergilediğim falan yok takımın gidişatından memnunum gelen transferlerden memnunun Asamoah da gelirse harika olacak dediğin gibi keyfini çıkarmaya bakıyorum negatif hava yarattığımızı düşünmen yanlış olmuş

Vallah muthis kadro kuruldu bu kadro ile Fatih hocam 100 puan toplar

Adaşın gelirse şayet terimin gala defteri komple kapanır knk. (Siyasi rica olabilir mi acaba Arda transferi diye düşünmeden duramıyorum :D )

Dursun kalırsa seneye bonservisi ile alır çünkü. Opsiyonda koyacaklar muht.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt