Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
STSL gelirleri UCL gelirleri uçtu gidiyor kimse işin maddi yönünü çok kafasına takmasın

Bu kadrodaki çöpleri gönderin sene sonuna şampiyon olalım harcadığımız paranın daha da fazlasını kazanırız ...
Şu anda lig de topladığın her puan ve bundan aldığın puan primi bile fena bir seviyede değil.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

İnanmıyorum ama Belhanda bile para kazandırarak ayrılabilir. Kendi standartlarını oynarlar ise Feg ve Asomah içinde ciddi miktarlar elde edebiliriz keza Badou süreklilik sağlarsa tamam biraz yaşlı bir takım olduk ama ölü yatırım diyemeyiz kesinlikle tutmak isteyip de yollamak durumunda kalacaklarımız olabilir çünkü gerçekten bunlar vasat değil iyi ve çok iyi oyuncular.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ghana_240-animated-flag-gifs.gif

25 bin küsür yorum yazışmış instagramına ve hala 5 saniye arayla come to Gs yazıyolar

Asamoahhhh şaşkınnn

TapaTalK

Sinanın ıslıklanması doğru değil,,, sinan çok özellikli bir oyuncu kalmasını istiyorum inşallah bu taraftar sinan gittikten sonra çok üzülmez

2 yıl önce asamoah'ı izlediğimde bu adam ne yapıyor resmen appiah'ın daha teknik hali demiştim. Gelirse çok çok büyük transfer olur

önem sıralaması
1-fernando-asamoah
2-feghouli
3-gomis
4-mariano-belhanda
5-ndiaye

yalnız performans noktasında 1 numara kesinlikle ndiaye
Maiconu unuttun mu reis?
Maçta en cok beğendiğim oyuncuydu tam bir lider

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler Almanyada oturdugum yerde yüzyilin firtinasi kopuyor Su an hortum gördüm

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt