- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Baktim ben. 2016'ya ait en yakin kayit, profili su ankiyle ayni.Öncede yazmıyordu gibi
Genede archive diye bir site vardı bakmaz lazım
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baktim ben. 2016'ya ait en yakin kayit, profili su ankiyle ayni.Öncede yazmıyordu gibi
Genede archive diye bir site vardı bakmaz lazım
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neler yazmış şerefsiz herifler zamanında iyi koymuşuz bunlaraKwadwo Asamoah - Player discussion - Juventuz Forums - Page 305
bunlarin italyan siteside var...orasida feci anti-GS![]()
Melo çingeneliği + karda kaymamız bildiğin travma yaşatmış adamlara :asd2:I'd rather offer to sell him for £50,000 to any club he's willing to play for than deal with $#@!ing Gala again.zamaninda Drogs iyi cakmisbiz bu pizzacilardan zidane donemlerinde bile puan aldik.
Gelişmeler durur gidene kadarSergen geldi beyler 5 saat önce paylastigimiz haberleri tekrar paylasacak
Kwadwo Asamoah - Player discussion - Juventuz Forums - Page 305
bunlarin italyan siteside var...orasida feci anti-GS![]()

Takım havaya girecek derken zor deplasman çıktı başımıza. Osmanlı ne durumda, yenermiyiz rahat?
Takım havaya girecek derken zor deplasman çıktı başımıza. Osmanlı ne durumda, yenermiyiz rahat?

Baya kötüler şikeci Bülent'e rahat yaslarızTakım havaya girecek derken zor deplasman çıktı başımıza. Osmanlı ne durumda, yenermiyiz rahat?
Hakan git bi gez gelAbi ben sezon içinden bahsediyorum zaten. Feghouli gibi oyuncular 7 ay maaş almadan oynamaz.