Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&quot]Yengenin son beğenisi.

[/FONT]
DHSO9uHXsAAKtPw.jpg

Nokta atisi transferler yapmisiz,nazifoglu denen adamin ettigi laf üzerine 7 ay Maas almazsa oyuncular ne olur diyorsun olacak is degil

Hadi diyelim 7 ay Maas almadi oyuncular gecen sezon,neden hic biri cekip gitmedi

İşler negatif giderken burda ortalıgı yangın yerıne cevırdınız işler iyi giderken ortada yoksun bu durum şüphe verici

Kardeş ben başından beri transferleri övüyorum. Sneijder konusunda tepkliyim sadece. Böyle çocukca sen böylesin şöylesin işlerine girmeye gerek yok. Hepimiz Galatasaraylıyız, Galatasarayın iyiliğini isteriz.

deplasman derbi akrnesi desek :s asamoah falan pek deplasman dinlemezki daha feghoulisi var bunun

Kariyer genelinde diyorum

Karabuk ve paok dahil

Her hoca'nin deplasman ve ic saha plani farkli oluyor,tudor da gece-gündüz gibi büyük fark vardi ama takimla beraber gelisecek insallah

Nokta atisi transferler yapmisiz,nazifoglu denen adamin ettigi laf üzerine 7 ay Maas almazsa oyuncular ne olur diyorsun olacak is degil

Hadi diyelim 7 ay Maas almadi oyuncular gecen sezon,neden hic biri cekip gitmedi

abi piyanist şantör gibi adam her kanala çıkıyor kendisi hariç herkesi suçluyor.Valla derhal klüple ilişkisi kesilmesi gerek bu adamın dursun kamuoyu takdirine bırakıyorum diyince işte kamuoyu takdiri böyle kimse kalmadı adama destek çıkan buna hamzaya cüneyt tanman gibi adamlarla klüp kapılarını kapatır umarım bir daha adımlarını atamazlar içeri.

Asamoah gelirse en büyük zayıf karnımız olan sol bek de Mariano kadar mükemmel bir adamla dolacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Twitterdaki yazismalar disinda müspet bi gelisme oldu mu??

Bugün gündemi pek takip edemedim de...

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt