Furkan Serdar
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2017
- 4.817
- 295
- 383
Aynen bencede Asamoah kesinlikle bitti. Bu arada şu takım şampiyon olursa yeni bir Şereftir Seni Sevmek klibi yapılabilir bu takıma. Umarım Şampiyon oluruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asamoah yatar o zamangünlük süt bozuk cıktı ya
Yabancı basında dünkü oyun büyük yankı uyandırdıBBC International: 'Galatasaray çildirmis olmali Aman Tanrim John Ben Böyle birshey görmedim John'
Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY
Yabancı basında dünkü oyun büyük yankı uyandırdı
Gerçekten büyük bir markayiz
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arda+Asamoah+Yedek forvet-yedek stoper. Transfer kapanış. Arda oynayamaz diyenler, Atletico zamanını izlesin. O tempoyla TR de 5 kere oynar. 1 ayda kendini toparlar herkes rahat olsun. Asamoah zaten tartışılmaz.
espri yaptım kenan bey, sakin.bak ciddi ciddi soruyorum, amacın ne?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Hayır oynanan oyunTransferler için demiş olmasın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
simeone ardanın kendini salmasına hiç izin vermedi ana barçada rahattı
Barçada rahat değil. Barçadaki oyun sistemi ardaya bunu itti. Orada yedek olan ön 3 lüde oynayan adamlara bak. Paco. El Haddadi. Paco özellikle ardadan bile daha yavaş. Normalde ardadan çok daha hızlı bir oyuncu. Hele Haddadi çok çok hızlı bi oyuncu olmasına rağmen yavaşlıyor. Yani Arda burada özveriyle oynayacaktır. Tudor onu koşturur zaten simeone gibi merak etme.
rahattı derken fizik olarak salmıştı adam atleticoda incecikti aynen tudor onu adam edebilir ama arda risktir karekteri soru işareti yarın öbürgün tudoru aşağı indirmeyeceğin garantisi yok ben istemem o yüzden
1Muslera![]()
2Mariano![]()
3Linnes![]()
4Maicon![]()
5Carole![]()
6Asamoah![]()
7Fernando![]()
8Badou![]()
9Belhanda![]()
10Rodrigues![]()
11Feghouli![]()
12Gomis![]()
Out;
13Cavanda![]()
14Donk![]()
15de Jong![]()

Facebookta mobil spor haberleri diye sayfa var. Her takımda istihbaratı var. Selçuk %90 trabzonda dedi ve hayırlı olsun dedi. Hayırlı olsun diyipte bu sene 4 büyüklerde tutturamadığı 2 adam var. Geriye kalan onlarca transferin hepsini tutturdu. Selçuk için Trabzona hayırtlı olsun dedi. Selçuk gidiyor. Ve Arda nın örnek alacağı oyuncular hep hırslı olacak. Yavaş oyuncular kalmayacak. 3-4 gün sonra Selçuk haberlerini görürsün trabzonda diye. 1 haftaya imzayı atar.