Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meraba arkadaslar kanalima hgeldiniz ben ugur
Asamoah gsde galiba

Ne hikaye si ? Sen bu sayfa adminlerini tanıyormusun ? Ceza versinler. Selçuk Trabzona gidince kaldırırlar.

Hakkini helal et, cok pis küfür ettim konuya girip kaynagi gördükten sonra.

Insanlarin umutlariyla bu kadar oynanmaz.

Arkadaşlar bu sayfa nın her takımda istihbaratı var. Boş yapmayalım. Selçuk Trabzona gidicek görürsünüz.

kaynak var mı elinde furkan ? Forumun data mega baytını niye boşa harcıyorsun ?

Zaten transfer olsa @Alper Altun kardeş çoktan konusnu açardı...

Biraz ciddiyet allahınızı severseniz...

Sen tüyo aldın konu açsan ben tüyo alsam konu açsam forum ne hale gelir bir düşünsene ?

Herkes asamoah alındı gibi konuşuyor ama bence pis ters köşe olacağız. Öyle bir his var içimde.

Gerçekten Forumda İQ düşüklügü var. Yazdıklarımı anlamakta güçlük mü çekiyorsunuz ? Size sayfanın neredeyse hiç transfer hatası yapmadığını söylüyorum. Eğer Selçuk Trabzona giderse hepinizden teker teker özür bekliyorum.

Sinan icin 5 istiyoz galiba... yada sinan 3 carole 2 falan..

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Gerçekten Forumda İQ düşüklügü var. Yazdıklarımı anlamakta güçlük mü çekiyorsunuz ? Size sayfanın neredeyse hiç transfer hatası yapmadığını söylüyorum. Eğer Selçuk Trabzona giderse hepinizden teker teker özür bekliyorum.

100 tane mesajın yok gelmişsin, saygı dileniyorsun ??

Benim mesaj sayıma bak, ben hala saygı göremiyorum..!!

Saygı görmek için gögüslerime silikon bile taktirmayı bile düşünüyorum.. Belki forumda bir farkım olurda bana saygı duyulur diye ..

Sen böyle kolpa transfer haberleri ile saygınlık alamazsın.. Ama sert çıkışın hoşuma gitti al sana bir öpücük.

Son düzenleme:
Facebookta mobil spor haberleri diye sayfa var. Her takımda istihbaratı var. Selçuk %90 trabzonda dedi ve hayırlı olsun dedi. Hayırlı olsun diyipte bu sene 4 büyüklerde tutturamadığı 2 adam var. Geriye kalan onlarca transferin hepsini tutturdu. Selçuk için Trabzona hayırtlı olsun dedi. Selçuk gidiyor. Ve Arda nın örnek alacağı oyuncular hep hırslı olacak. Yavaş oyuncular kalmayacak. 3-4 gün sonra Selçuk haberlerini görürsün trabzonda diye. 1 haftaya imzayı atar.

feguliiiiii ������❤

Moderatör tarafında düzenlendi:
hoffenheim liverpool maci olmasina ragmen dursun baskanimi izleyecek adam gibi adamlar

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

DHSm9UxXYAEN9gM.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt