Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7b19986c90c6ecc141544871e6517580.gif

asamoah taraftara bile veda etti,artık bitmek üzere

Stauce yi ben begeniyordum ya... Abimle annem gilin odaya gecerdik, coraptan top yapardik, o atardi bende yatagin uzerinde Stauce misali bi saga bi sola ucardim... Sonra 2-3 defa yatak kirilinca babamda bizi kirmisti... Operim lan sizin Staucenizi diye :asd:
Hayrettin,Bolukbasi gibi adamlar arasindadigi icin iyi gorunmustur kotu degildi ama ortalamaydi diyelim ?

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

100 tane mesajın yok gelmişsin, saygı dileniyorsun ??

Benim mesaj sayıma bak, ben hala saygı göremiyorum..!!

Saygı görmek için gögüslerime silikon taktirmayı bile düşünüyorum.. Forumda bir farkım olurda bana saygı duyulur diye ..

Sen böyle kolpa transfer haberleri ile saygınlık alamazsın.. Ama sert çıkışın hoşuma gitti al sana bir öpücük.

Selçuk Trabzona gidince ''KOLPA'' olmadığını anlıcaksın reyiz. Ben saygınlık beklemiyorum ama bilmedikleri konu hakkında ileri geri konuşmasınlar. Sayfa adminiyle konuşmuşluğum var. 2 senedir tutturamadığı transfer 2-3 tane diyorum. Ve herkesten önce yazıyorlar haberleri. Hatta birazdan bir ünlü kanal haber yapacak diyor. Onları bile tutturuyorlar.

Selçuk Trabzona gidince ''KOLPA'' olmadığını anlıcaksın reyiz. Ben saygınlık beklemiyorum ama bilmedikleri konu hakkında ileri geri konuşmasınlar. Sayfa adminiyle konuşmuşluğum var. 2 senedir tutturamadığı transfer 2-3 tane diyorum. Ve herkesten önce yazıyorlar haberleri. Hatta birazdan bir ünlü kanal haber yapacak diyor. Onları bile tutturuyorlar.

Peki sana bir şans vereceğim.. Arkadaşlık isteği yoladım kabul et ki, millette sana saygı duysun..

Asamoah tutar mı bizde

Temposuz geldi bana biraz

Joker olabilir de

Deli fişek olsa iyidi

feguliiiiii ?❤

Kolpa gibi ama gerçekse Doruk Ataya biblo sokarız .kendisinin de hoşuna gidecektir

Biraz da FB TV izleyelim ünlü ressam Bedri baykam war :asd:

Dursun Özbek: "Ben Arda'yla her zaman görüşürüm. Ben Arda'nın başkanıyım."

Spoiler vermiş :D

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Murat Kosova: "Arda'nın maliyeti belli. Buna hazırlıklı mısınız?"

Dursun Özbek: "Hayır."

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

beyler ben kuleyle görüstüm bugün haberler iyi geliyor ins

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt