Yeminle sizi anlamak için filozof olmak lazım profesörlük kesmez. Terim i öven adamlar Arda'yı yerin dibine gömüyor. Neymiş bu Arda nın terimden fazla günahı anlamadım?
Milli takımda prim kavgası için yapmışmış hiç değilse kendisi için yapmadı. Terim in kovulduktan sonra avukat ordusunu çağırıp 20 trilyonluk tazminatı ne? Milli takım parası değilim?
Neymiş gazeticiye tüpçüye küfür etmiş? Ağzına sağlık.Terim osmanın pala bıyıklarına kaymadı mı? Ha tüpçüye küfür etmedi kahvaltıya evine gitti sözleşme imzaladı.
Neymiş mekanlarda geziyormuş. Mekan basmıyor en azından!
Takımı satıp gitmişmiş Fatih Terim UEFA kupası sonra kalacakmış gibi yapıp son anda Fiorentina ya gidişinin adı nedir? Tüpçüye gidişini geçtim hadi?
Fatih Terim e gelince başarılı yaptı başarılı olmak için bazı şeyleri göz ardı edebiliriz Arda'ya gelince Terim'in günahlarının yüzde beşini işlememiş adamı idare edemeyiz öyle mi?
Sneijderin kalmasını ben de istiyordum ama Sneijderin kalmasını isteyenler Arda yı istemiyor.
Arda başarısız falan değil. Sadece boş konuşuyor! Kafa Yok ve duygusal ama art niyet de yok.
Kimse Arda'nın oyunculuğunu sorgulayamaz. Sorgulasa da ben ciddiye almam.
Selçuk'la çete oluştururmuş. Selçuk'u oynatırmış bu takıma gelen her kaliteli oyuncu Selçuk'un ilk 11 den uzaklaştığı +1 oyuncudur. Gerisi lafontenden masallar.
Ben Arda'yı takımda oyuncu, Tudoru teknik direktör Terim i de başkan olarak görmek isterim
Burda doğru soru Arda bu sisteme uygun oyuncu mu? Bu hızlı sisteme ayak uydurabilir mi? Yoksa hızlı oyununa fren mi olur?
Gerçekten takıma güç mü katar yoksa takım sistemini mi bozar bunun doğru analizini yapmak lazım. Ama bununla alakalı bir tane yorum yok.