Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan bu linnes de 3 yıldır berbat sol bek alacaz iyi oynayası tuttu. Son asisti yapmasa idi keşke. Adam vasat ya bir maçla nasıl böyle düşünülür. Arda lazım değil ama sol bek lazim

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben ne Terimi seviyorum nede Ardayi, ikisi de kendilerini hersey den üstün gören iki cins dir. Kendi menfatlari icin herseyi birakip giden adamlar.

Linnes yetersiz bir oyuncu hele ki bu durum kayseri macinda da cikti ortaya.
Dun sol kanadimiz yok gibi oynadik.
Tolgadan sol acik yapmaya calisti ama komik oldu tabi.
Arda gelmez Asamoah gelir.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Eger juventus yillik 2 veya 2.5milyon euroluk yeni bir sozlesme onermezse kesin biter transfer.
Asamoah kendi kafasinda bitirmis gibi zaten.

juventusun önerdiği sözleşmeyi reddetmiş asamoah ali naci dedi

Hadi Juventus ver Asamoah'ı.Tamam haklısınız zamanında sağlam koyduk ama kin iyi bir şey değildir.

Lan bu linnes de 3 yıldır berbat sol bek alacaz iyi oynayası tuttu. Son asisti yapmasa idi keşke. Adam vasat ya bir maçla nasıl böyle düşünülür. Arda lazım değil ama sol bek lazim

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cocuk fena topcu degil, ama gecen sezon dek Wesley-Podolski-Bruma vardi top oynayabilen hizli sekilde pas ata bilen filan.

Simdi birden takimda Mariano-Belhanda-Gomis-Ndiyae-Fernando

üstellik defans da adam gibi adam var, yani güven veren, hemen eh peh top oynaya bilen in kalitesi de artiyor. Simdi sen Selcuk a topu attin, Selcuk napcak o topu? geri yada dandik yana oynayacak, dikine kosan da tek Bruma ve Podolski var, opsionlarin bitiyor bi Wesley olarak, gercek olan bu. Zaten bi Wesley in halini düsünün geriye bakiyor Selcuk ile Tolga, sag tarafa bakiyor salak bi Yasin ve aptal bi Sabri... yani ben izlerken deliriyordum...

Asamoah'ın uçağı bu hafta iner.

Yine baslamayin tek laftan nem kapmaya.
Sol kanadimiz eksik dedi acik acik.
Sol bek veya sol acik diye nitelendirmedi.
Hem bek, hem acik alinacak seklinde yorumladim ben.

asamoah gelirrr linnes as oynayamaz... bu kadar transferi yapan akıllar bunuda akil eder.

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Arda Turan, El Clasico rövanş maçı kadrosuna da alınmadı

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt