Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genclerden en az birisi su takimda banko oyuncusu olur insallah, oyle bir istegim var. Alt yapidan oyuncuyu boyle kaliteli bir takimda kazanirsin.

juventus ile görüşemelr olumlu demiş galiba,asamoah zaten teşekkür etti twitterdan ayrılıgı için şans dileyen birine
Sergen olcak demi lan bu transfer bak çok istiyorum yeminle her gece videolarını izlemeden uyumuyorum.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah tmm bence ya. KAPtan ceza yememek için öyle demek zorunda kaldı.
Olumsuz olsa kestirip atardı başkan

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Görüşmeler devam ediyor pozitif şekilde.
Bitti bu iş gibi son anda aksilik çıkmazsa.
...
998b7607add2e9a9ee224a006d021fd4.jpg

Beyler şu slavia praga gol attirinda handikap 0 oynadim kazanalim be.

@RedReport_

Murat Kosova "Başkanım sürekli Asamoah soruları geliyor" deyince Dursun Özbek bir süre gülümsedi.

Dursun Özbek: Kwadwo Asamoah işinde pozitiflik durumu hakim. Görüşmeler devam ediyorsa pozitiftir zaten ama henüz bitmedi.

Dursun Özbek: Asamoah ilgilendiğmiiz bir futbolcu. Hem kendisiyle hem kulübüyle görüşüyoruz. Görüşmeler sürdüğü için pozitif bir durum var

Dursun Özbek: (Asamoah transferinde) kesinleşmiş bir şey yok. Öyle bir çaba içindeyiz ama biten bir şey yok.

Sol açık yerli olma ihtimali var. Yerlide olması lazım söyledi dursun sol taraftan konuşurken. Volkan Şen olmasında :)

Dursun Özbek: Kwadwo Asamoah işinde pozitiflik durumu hakim. Görüşmeler devam ediyorsa pozitiftir zaten ama henüz bitmedi.

bence bitti transfer hayırlı olsun şimdiden
dursun müjdeyi verecekti son anda tuttu kendini
politik konuşmak zorunda kaldı
cenk er. uyarmış olabilir isim verme diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt