Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gel artik be kömür adam

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Soru: Arda formsuz olsa Tudor O'nu kesebilir mi? Keserse de Arda ve medya ne yapar? Yönetim ve Tudor bu medyaya direnebilir mi?

fatih terime bunları yapan adam tudoru yer yer arda yzak dursun zaten kadro iyi bizim onun gibi karekter fakilerine ihtiyacımız yok şükür

Ciddi ciddi gelecek herhalde Asamoah vay arkadaş 3 ay önce şu adamlar gelecek deseler hadi lan der geçerdim.Fm'de bile alamazsın bu adamları şu yaşlarda

Bu sene rahat şampiyon olursak yabancı sınırını geri getirecek bu adiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mail ile yeniden şifreni verirken Asamoah'ı getirticem diyodun nöbetteyim diyodun başarıcan galiba :D

GSCimbom mobil app

Eeee bildigimi biseyler var , 2 sene sonra bosuna donmedik yuvaya. Saolun sifreyi ve kullanici adimi verdiginiz icin. Sizde biliyosunuz bruma icin gunlerce nobetteydim hatta benim icin idol olan drogba.

Sira asamoah da, bir isim daha var ama o cok ama cok zor... onun icin soylemeyeyim :-)

10a1c871f5c1904e07a25abdd1ab3a9a.png

Bu şerefsizler kuralı geri getirecek gibi. Öyle bir durumda ligden çekilmemiz lazım

Milli takım adına olumsuz olacak dedikleri nedense 1 senede milli takıma Emre Mor, Cengiz Ünder, Çaglar Söyüncü, Emre Çolak, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Enes Ünal gibi oyuncular kazandırdı. Bu adamlar ne zaman ezbere konuşmaktan vazgeçmeyi düşünüyorlar? Kaliteli yerli oyuncun varsa, oynarlar zaten. Yoksa çalışıp o seviyeye gelecekler mecburen. O seviyeye gelmemiş halleri milli takım adına olumsuz aslında. Aldatma performanslarıyla milli takımda ne oldukları ortaya çıkıyor.

Bana sorarsan, evet sınırlama geri gelecek en yakın zamanda.

10a1c871f5c1904e07a25abdd1ab3a9a.png

Bu şerefsizler kuralı geri getirecek gibi. Öyle bir durumda ligden çekilmemiz lazım

Zemin hazırlamaya başladılar artık en yeteneksiz yerli futbolcu 20 milyon olur kalitesiz futbol bizi bekler bu işi engellerse bein spor engeller bu yıldırım demirören ve onun zihniyeti en büyük sorun

Twitter

şu paylaşımdaki yavşaklığa bakarmısınız beyin fakiri bunlar

Sergen uyudunmu yine. Italyada daha saat erken biliyonizmu.. :-)

Baskan olumlu demesine bakmayin, oldu o is..

Sinan kalmalı.....çok çok inandığım bir oyuncu çok düşük bir bedele satıılması büyük hata olur ....şu forum ahalisi keşke bunu görebilse potansiyeli belhandadan da daha iyi. biraz destek güvenini yerine getirir

Bu sene rahat şampiyon olursak yabancı sınırını geri getirecek bu adiler

Hiçbir kulüp kabul etmez çünkü piyasada yerli yok. Beşiktaş ve fener de ilk 11de en az 9 yabancı ile oynayacak. Besiktasin su an 17 yabancısı var. Imkani yok kaldıramazlar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiçbir kulüp kabul etmez çünkü piyasada yerli yok. Beşiktaş ve fener de ilk 11de en az 9 yabancı ile oynayacak. Besiktasin su an 17 yabancısı var. Imkani yok kaldıramazlar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 yıl üst üste şampiyon olduğumuzda durdurmak için hocanı çalan adi şerefsizden herşeyi bekleyeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt