Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yıl üst üste şampiyon olduğumuzda durdurmak için hocanı çalan adi şerefsizden herşeyi bekleyeceksin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ama bu sefer sadece bizi etkilemez. Hicbir takım yerliye yatırım yapmıyor. Bize yönelik olmaz

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O yabanci sinirlamsi 2018 yilindan sonra sadece ilk icin gelecekdir oyle bir calisma var ise. 8 oyuncu ilk 11 de gibi. Ama once 2018 gotursun luce bizi, yoksa kimse takmazz

Sinan kalmalı.....çok çok inandığım bir oyuncu çok düşük bir bedele satıılması büyük hata olur ....şu forum ahalisi keşke bunu görebilse potansiyeli belhandadan da daha iyi. biraz destek güvenini yerine getirir
Taraftarı kaybetti Sinan daha adam olmaz

Neco kaptırmışsın kendini büyük başkanın transferlerine.

Ayrıca önce takımımızdaki kara elmasa bir özür borçlusun. Senle beraber Can ve Suphi de.
ben milleti gazliyorum sadece
daha 1 mac oynandi belli olmaz
temkinli olmak lazim

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Senede 3 maç için 34 maç Selçuk'u Ozan'ı Volkan Şen'i Hasan Ali'yi izlemek zorunda mı bu insanlar? Sanki sınır olduğunda milli takım dünya şampiyonu oluyordu.

Beinsports abi baştayken sınırlama felan gelmez. 1% bile ihtimali yok çeker elini ayağını herşey çöker. Futbolun patronu tff felan değil finansör beimsportdur.
Adam dünyaya açılmaya bakıyor gelirleri yükseltiyor. Demirören anca havlar.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

jerry akaminko stoper mi? onuda alalim galiba asamoah kankasi ve gelisi daha kolay olur belki.

Beinsports abi baştayken sınırlama felan gelmez. 1% bile ihtimali yok çeker elini ayağını herşey çöker. Futbolun patronu tff felan değil finansör beimsportdur.
Adam dünyaya açılmaya bakıyor gelirleri yükseltiyor. Demirören anca havlar.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bi actim tv mac izetlerini singapore-myanmar dedim beinsport degil yabanci sinirlamasini yakinda , ithal takim getirirlerr :-)

Beşiktaşlı arkadaşlarıma falan bakıyorum, siz her sene böyle başlayıp sonra patlıyorsunuz diyorlar. Akıllarını sevdiklerim 2 senedir iyi ki şampiyon oldular unuttular kendilerinin ezikliklerini. Bu sene hem takımın hem taraftarın ne kadar hırslı olduğunun farkında değiller bence. Böyle daha iyi. Ne olduğunu bile anlamadan çarpıp geçeceğiz bu sene.

Asamoah ve Konopylanka nasıl olur?

10a1c871f5c1904e07a25abdd1ab3a9a.png

Bu şerefsizler kuralı geri getirecek gibi. Öyle bir durumda ligden çekilmemiz lazım

Eski kafa adam işte illaki stadtan izleyecek dinazor. Aç interneti istediğin maçı izle bunak herif semihi mi istiyorsun prag maçı izle ardayı mı istiyorsun barça maçı izle ama yok beyfendi hepsine tek tek uğraşamaz hepsini bir maçta izleyip kadroyu baştan savma kurup para ceplemek derdinde.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ula bu kadar yabancı arasında düzenli olarak oynayabilen yetenekli Türk oyuncu varsa zaten acayip potansiyellidir. Bakınız Cengiz Enes vb. Bu gelecek jenerasyon için ışıktır milli takım için. Her klüp kazancına göre belli miktar alt alt yapıya yatırımı zorunlu hale getirin. Hatta ilk 11'de düzenli olarak 21 yaş altı futbolcu oynatan klübe prim vs verin bak o zaman noluyor. Yabancı sınırını direk kaldırdılar beinsports varken geri gelmesi çok zor. Federasyon alt yapıya yatırımı zorunlu hale getirmelidir. Herkes yıllardır kaliteli adamlar izliyor. Yaşlı veya emekli adamlar ama Orhan Şam ları aydın yılmazları serdar kurtulusları izlemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt