Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinirlama olsaydi cengiz 100 sene gecse yine romaya gitmezdi

Çok doğru bir tespit büyük ücretlerle büyüklerden birine gelir yüksek maaş alır dururdu yabancı kısıtlaması çok önce gelse şu anda ligdeki üst düzey yerli oyuncuların hepsi yurt dışına giderdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ya kesin haklısın ama ne bileyim yenildiğimiz zaman öyle sosyal etkinlik falan gibi bakamıyorum. Normalde tv den izlerken bile yapamıyorum ki onu bir de SamiYen'de izleyince haftam berbat oluyor, uykularım kaçıyor. Ne bileyim benim biraz farklı bakmam lazım sanırım. Bu takıma 600-1000 tl gibi kombine rakamları çok görülmez hatta bedavadan biraz pahalı.

Orası öyle ama yapacak bir şey yok. En nihayetinde iyi günde de kötü günde de :hat:

..
0bd5b37eeb31697098dcacc36fe10254.jpg

20-30 milyon euro arasi bir bedele mükemmel bir takim kurmus olacagiz

Fener teraneo döneminde 40 milyon'dan fazla harcamisti basin sisiriyordu o dönem,bize elestiri var.

Uğur Karakullukçu az önce aspor da Galatasaray vida ile ilgileniyor dedi

Bence en önemli konulardan biride zeminimiz acil önlem alınmalı çok kötü zemine sahibiz dün baya fark edildi

20-30 milyon euro arasi bir bedele mükemmel bir takim kurmus olacagiz

Fener teraneo döneminde 40 milyon'dan fazla harcamisti basin sisiriyordu o dönem,bize elestiri var.

Arada çok büyük bir fark var. Onlar tüm transferleri bitik adamlar alarak yaptılar. Kjaer hariç. Bizimkiler ise oynayan, formda ve yaşları daha uygun adamlar

Vida'yı çok istemiyorum ben ama BJK çingene pazarlığı yapıyordur muhtemelen. Kiev'e parayı basıp alalın

--------------Muslera------------
Mariano-Maicon-Vida---Transfer/linnes
Feghouli-Fernando-Badou-Asamoah
-------------belhanda------------------
-------------gomis---------------

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, Vida'yı istiyor. Maicon - Vida ikilisi oluşturulmak isteniyor. Detaylarını öğrenmeye çalışacağım." (A Spor)

Vida'yı istiyosak alırız tinerciler 2 milyonun pazarlığını yapıyo vida gibi bi adamın ederi normal şartlarda en az 6-7m avro çok üst düzey bi stoper değil ama gelsin

Bu gökhan dinç denen aylak, ne diyor ya....:mad:

Galatasaraylılar sadece taraftar ama ben spor yazarıyım, onun için ben buradayım konuşup yorum yaparım onlar sadece izlerler.. o kadar

dedi yawww bu kazma..:oley::oley::oley:

İn aşşşaya be..:asd22:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt