Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayseri'den sonra Osmanlıspor deplasmanına gitmemiz baya iyi. Osmanlı kötü oynuyor. Hele defansı evlere şenlik. Başında da bülo var. Gövde gösterisi yaparız tekrar.
Duran topta hucum anlamında nasıl bunlar?
Başka hiç bir şey bilmek istemiyorum şahsen bu aralar. Penaltı gibi korku var bu duran toplarda bende vallahi :(

Son düzenleme:
Acaba sol aciga asamoahi alip sol bekte linnes ile idare edip stoper almak daha mi mantıklı Serdara güvenmiyorum sürekli sakatlaniyor

Osmanli'yi darmaduman etmemiz lazim. Hele de bu kadroyla. Badou gitti, Webo gitti, Delarge gitti, Rucescu da oynamayacak galiba ve Yeni Malatya'dan 3 yediler.

bulent uygun maçi kitleyip 0-0a yatmaya calisacaktir. Kayserinin hocasi gibi açik oynatmaz. Tudorun deplasman karneside malum (25maç/6galb).

ankarada çirkin bir maç bekliyorum sert, bol faulli, 1-2 sakatligin olabilecegi bir maç. Tudor'u baski altinda gormek lazim. Deplasman maçlari ve derbiler farkli oyun gerektirir.

Allah belani versin Sporting koca 90 dakikada bir gol bile atamadim.

Mis gibi kuponum tek golden yatti yine, tam delirmelik.

Vida- Maicon pek uyar mı emin değilim. Denayer'i alalım işte atletik stoper lazım zaten. Denayer'de gelirse kalecimiz de dahil olmak üzere bütün takım atletik olacak neredeyse. Yine yeniliriz ama ezilme durumumuz kesinlikle olmaz artık.

yillik 3 milyona anlasmisiz di marzioya göre ama Juve hala Spinazzolayi bekliyormus

Tolgay Aslan tam bizim takımlık oyuncu.
Bjk ye 3 milyon teklif edeceksin. Vidayı alırız diye düşünüp verirler.

muslera
mariyano maicon serdar asamoah
fernando ndiaye
feghouli belhanda rodri/trans
gomis

bu takım fenerden kadıköyde , bjkden vodafonda kan almazsa kapatıp gidelim

Asamoah, Galatasaray'ın yıllığı 3 milyon euro'dan 4 senelik teklifini kabul etti. Juventus onay verirse, transfer bitecek. (via @DiMarzio)

Vida bence denayer gibi abartiliyor.
Gecen sene gorduk iste clde kievi. Cok abartili bir oyuncu degil.
Serdardan tek iyi tarafi sakatlanmiyor olmasi.
Serdar 3 kere daha hizli vidadan.
Romada ki Castani alsinlar illa birisini alacaklarsa.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Acaba yönetim Ardayı öne sürüp, çaktırmadan KAP a Emre MOR açıklamasınlar sakın .
Ciddi uyuzum bu konuda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt