Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Vida abartilan bi adam

Castan cok daha iyi olur, tabii videolardan konusuyorum

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yalnız bir şeye dikkat ettim etrafımdaki Fenerli ve Beşiktaşlıların çoğu Arda inşallah gelir takımınız karışır demiyorlar. İçten içe çok korkuyorlar ula Arda gelmese bari diye. Kafasını futbola verirse içinden geçeriz biliyorlar hissediyorlar.

Senin çevren sıkıntılı biraz sanırım

Daha gelmesin diyen bjkli ya da fbli görmedim

Karıştıracağı net

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız bir şeye dikkat ettim etrafımdaki Fenerli ve Beşiktaşlıların çoğu Arda inşallah gelir takımınız karışır demiyorlar. İçten içe çok korkuyorlar ula Arda gelmese bari diye. Kafasını futbola verirse içinden geçeriz biliyorlar hissediyorlar.
Bende işyerinde diyorum daha fegouli,asamoah gelecek ligin içinde gezdirecez. Adamlar arda'da gelirse lig oynanmasına hiç gerek yok diyorlar ????

????GALATASARAY????

Bu hafta Osmanlı'yı iyi futbolla yenersek Sivas maçında 45 bin kişi olur stadda

Bence Vida abartilan bi adam

Castan cok daha iyi olur, tabii videolardan konusuyorum

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Vida'yı özellikle Kiev'in 1-2 Avrupa maçından ve tabi Hırvatistan milli maçlarından biliyorum. Ben de bu adamı neden başka takımlar almıyor diye şaşıyorum. Özellikle ikili mücadelesi, hava topları çok sağlam bir adam. Çok maçını izlemediğim için acaba başka eksikleri mi var bilmiyorum ama bazen gözüme Cannavaro gibi görünüyor.

Vida dünyanin en iyi stoperi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

dün sol açıkda dedi dursun.arda olmazsa kimi alıcaz acaba?

Bjk Vida'yı bdaya almaya çalışıyoruş boyko takası ile,devreye girip 2m euroya alsak süper olurdu
Gercekten inanilmaz cakal adam bu fiko, kimsenin 100 bin bile vermeyecegi lisans bile cikarmadiklari kaleciye karsi vida'yi alamamalari lazim.
transfermarkt degerleri de 1M vs 9M

biz devreye girmiyorsak fb girsin yeter ki sunlar yapmasin artik boyle kurnaz isler

gsde arda ne zaman kendini futbola vermis önce bunu söylemelisin bana
ilk 2-3 senesi disinda hep magazin isleri ile ugrasti
göbek göt büyüttü
bizi de rezil etti

Bu hafta Osmanlı'yı parçalarsak Sivas arenadan çıkamaz çok kötü kadroları var. Ardından Antalya deplasmanı orta siklet bir maç berabere bitse üzülmem ama takım 3te 3 le başlarsa havaya girip tek farklı da olsa galip gelmeye becerektir.Bursa deplasmanına kadar max 1 beraberlikle gidersek donları yırtılır bu kuşların telaştan :D

yanlis hatirlamiyorsam ardanin ciktigi ilk fb maci disinda golü bile yok
iyi oynadigi bir fb derbisi de zaten hic yoktur

kendini pazarlayabilmek icin milli takimda sakat sakat oynayip gsye gelince yatan bir adamdan bahsediyoruz

Vida'yı özellikle Kiev'in 1-2 Avrupa maçından ve tabi Hırvatistan milli maçlarından biliyorum. Ben de bu adamı neden başka takımlar almıyor diye şaşıyorum. Özellikle ikili mücadelesi, hava topları çok sağlam bir adam. Çok maçını izlemediğim için acaba başka eksikleri mi var bilmiyorum ama bazen gözüme Cannavaro gibi görünüyor.

Dedigim gibi full mac icinde izlemedim, izlediysem de dikkat etmemisim. Ama bjknin elinden oyuncu kapmak degisik bir haz verecektir, keza o oluculer 3 aydir fiyat dussun diye ugrasiyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Barcelonanın Neymarın PSGye gitmesinin ardından Çin Süper Liginden 35 milyon Euroya transfer ettiği Paulinho‚ Katalan devinin kendisini kadrosuna katmasına şaşırdığını söyledi. 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcu‚ "Şu an kendimi boşlukta hissediyorum. Yani herkes dışarıda benden çok daha iyi alternatifler olduğunu bilirken hangi sebeple beni seçmiş olabilirler? İyi bir sebeple transfer olmadığımı hissediyorum" diye konuştu.

:asd22:

DHVWR1HWAAEdVg9
Sakat değilmiş işte Cuma çıksın oynasın

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt