Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam sinirli ergen tripleri neyse büyüdükçe geçer

Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getirmesi gibi saçma ve ironik.

Kendini böyle tatmin ediyorsan problem yok

Cevap vereceğin zaman mentionla yine aynı şekilde tokatlarım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beni gazlamayin. Asamoah demek 3 mevkide , hele sadece turkiye liginde olacagimiz icin.

Atiba,clishy ve fernando gibi isme ayni anda sahip olmak demek. Sol tarafi gozun kapali birak...

Kendini böyle tatmin ediyorsan problem yok

Cevap vereceğin zaman mentionla yine aynı şekilde tokatlarım

Sus bakim büyüklerin konuşuyor. Bu arada merak ettim çocukken yaşın kaçtı senin

Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getirmesi gibi saçma ve ironik.

hep aynı haberler cok sıkıldım.spinazzola ya da bi başkasını juventus istediği zaman istediği kadar para verip alır.asamoah artık bizle anlaştıgına göre daha fazla alıkoymasınlar futbolcumuzu.

Sus bakim büyüklerin konuşuyor. Bu arada merak ettim çocukken yaşın kaçtı senin

Senin yaşın kaç götmer

Asamoahyı hiç izlemedim ama anlattıklarınıza bakarak manyak bi bek.
Peki juve niye elinde tutmuyor bunu ? Paraya ihtiyacı olan bi takımda değil juve.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Asamoah ve Vida...

Anam anam...

Valla kimse Başkan ve tudor a laf diyemez kadro secimi açısından..

Peki juve niye elinde tutmuyor bunu ? Paraya ihtiyacı olan bi takımda değil juve.

Asamoah aslen bek değil, orta saha. Juventus da zaten satmak istemiyor ama adam o hayvan gibi kadrodaki sol bek ve orta sahaları kesemediği için ve bizim de yüksek yıllık önermemizden dolayı bize gelmek istiyor.

Tudorla alakası yok yani? O zaman bu senenin kadrosuyla da Tudor un alakası yok? Madem yönetim bizzat kuruyor, hocaya ne gerek var

#yuvanadönselçuk
Tudor'a seçenek şansı sunmuşlar bu sene son karar Tudor'a bırakılmış gibi görünüyor Cenk Ergün ile Tudor'un büyük emeği var. Ben bu sene kadroyu yönetim kurdu demedim zaten

Asamoah takimin Su Anki haline 1-2 Level daha atlatir

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

real madrid zamanında r carlosu neden elinde tutmadığı ile aynı sebep.
daha gençlerini buldular.

Asamoah yakın zamanda yine paylaşım yapar bu sefer bize geleceğini daha da belli eder

TapaTalK

Asamoahhh KAP gelse bugün süper olur. Divan Kurulu için de rahatlar tursuncum :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Senin yaşın kaç götmer

Bak kardeş sana bir tavsiye yolda gördüğünde önünü ilikleyeceğin kişilere klavye delikanlıgı yapmayı bırak. Yaşım büyük diyorsun şayet yaşın büyükse durum daha vahim yaptıkların ergence bile değil çocukça demek ki kendini yetiştirememişsin. Saçma sapan yazmaya son ver millet buraya Galatasaray konuşmaya geliyor senin saçma sapan hakaretlerini okumaya gelmiyor. Son olarak artık yazsan da cevap alamayacaksın çünkü çocukla da çocuk olmak bir yere kadar. Git yaşıtlarınla oyna.

Asamoah aslen bek değil, orta saha. Juventus da zaten satmak istemiyor ama adam o hayvan gibi kadrodaki sol bek ve orta sahaları kesemediği için ve bizim de yüksek yıllık önermemizden dolayı bize gelmek istiyor.
asıl yeri sol bek.
ama çok yetenekli olduğu için ortasaha ve sol açık da oynayabiliyor.

Burada bi ara burun kıvrılan Fellainiyi Juve mi istiyomuş. Juve anlamıyor bu işten demek ki!

Rakamlarla konusalim matuidi icin 30-35
Stroman icin 20-25
Fellaini icin 20-25 civarinda teklif sunacaklar. Fellaini burun kiviirma meselesi degil bence turkiye ligi icin asamoah her turlu mevkide oynar yardirir butceyi sol kanat icin ayirmak gerekli. Cunku spinsor ve heycan getircek isimler ofansifdir hep.

Bu arada baskan sol kanat dediyse,tranafer donemi kapatilincaya kadar beklemede avrupa takimlari bir transferleri netlessin gelebilecek sponsor destekli oyuncu pesinde.
Asamoah gelir ve gidenleri dusunursek

5-6 m euoro maas butcesi
10-15 m bonservis veya kiralik sponsor destekli imkan olusacak. O da firsat transferi olursa olur modunda baskan.

Cunku artik elimiz rahatladi dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt