Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vida - asamoah gelsin fitim hemen kapatalım transferi

TapaTalK

Vallah bende fitim, dolasan isimleri duuyorum sol kanat icin ama ne bileyim.

Baskan cildirdi artik bilmiyorum :-)

Asamoah bugun kap duser bence, vida ve sol kanat oyuncu son gunlere kalir. Hangisi firsat olacaksa ona gire davranirlar. Baskan soylediklerini unutmayalim transfer piyasasi otursun planlarimizi ona yaptik dedi. Bekleyip gorecez ama dedigim gibi isimler dolasiyor ve zor ibrada oldugu gibi sol kanat icin gizli davraniyorlar. Zaman diyelim

Bu arada şuanda Asamoah'ın da katılacak olmasıyla kadrodaki yabancı sayısı 17 e çıktı.1 yabancı stoperle de 18 olucaz.

De Jong Donk Cavanda'ya yol görünse de bu yeterli gelmiyor kontenjan için.

Carole de gönderilecekmiş.Yerine asamoaha alternatif bursalı genç solbek alınacakmış diye duydum.Gerisini bilemiyorum.
Takımda 14 yabanci var şuan asamoah gelirse 15 oluyor

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada şuanda Asamoah'ın da katılacak olmasıyla kadrodaki yabancı sayısı 17 e çıktı.1 yabancı stoperle de 18 olucaz.

Carole de gönderilecekmiş.Yerine asamoaha alternatif bursalı genç solbek alınacakmış diye duydum.Gerisini bilemiyorum.
Yanlış saymışsın şuan 14 yabancımız var. Asamoah ve stoperle 16 oluyor.

Vallah bende fitim, dolasan isimleri duuyorum sol kanat icin ama ne bileyim.

Baskan cildirdi artik bilmiyorum :-)

Asamoah bugun kap duser bence, vida ve sol kanat oyuncu son gunlere kalir. Hangisi firsat olacaksa ona gire davranirlar. Baskan soylediklerini unutmayalim transfer piyasasi otursun planlarimizi ona yaptik dedi. Bekleyip gorecez ama dedigim gibi isimler dolasiyor ve zor ibrada oldugu gibi sol kanat icin gizli davraniyorlar. Zaman diyelim
Bu hafta asamoah'dan ses çıkmasını beklemiyorum açıkcası.

C.tesi maçı oynarız önümüzde ki hafta kap gelir

TapaTalK

Divan'dan önce transfer olmaz. Bütün maliyet hesaplamalarını ve sunumlarını son tabloya göre hazırlamışlardır şimdi ekstra bir girdi ile oraya çıkmak istemezler.

Serdar donk eren alındığında nerdeymiş bu pilavcılar o kadar adam aldık birde sinan giderse -10 -12 de kasa bunun için mi toplanmışlar rezillik.

14 yabancımız var 17 degil. Endogan Adiliyi falan saymıyorum zaten kadroda yer almıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[FONT=&quot]Aytemiz Alanyaspor, Vagner Love'ın sözleşmesini 2020'ye kadar uzattı.[/FONT]

Serdar donk eren alındığında nerdeymiş bu pilavcılar o kadar adam aldık birde sinan giderse -10 -12 de kasa bunun için mi toplanmışlar rezillik.
Hainler işte. Galatasaray başarıszken hesap sorma, biraz pırıltı göstersin takım gel köstek ol gerçekten bunu ancak bir hain yapar.

Yevhen Seleznyov bizi takibe mi ne almış nasıl adam fazla izlemedim

TapaTalK

Shaktarın eski oyuncusu 32 yaşında. Eğer istediğimiz hızlı forveti alamazsak yedekte tutuluyor gibi geliyor bana. Cüzi bir rakama getirip 3. Forvet olarak bekleteceğiz sanki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne aysalmış arkadaş kulubü batırıp kaçan bir adam. Taraftar başarıları dürüst albayrak ve terimin getirdiğini bildiği için bu adamları ego yüzünden gönderen biri. Bu adamlar gittikten sonra ontivero endoğan adili ki bu endoğandan hala kurtulamadık bu gibi çöpleri takıma doldurup Galatasaray ın parasını sokağa atan biri. Kısacası terim dürüst ve albayrak gidince düştüğümüz durum malum ama hala aysal diyorsunuz bir daha gelsin bir daha batırsın diye mi
Otel yapacağım diyip transfer yapan
Getirdiği hocası takımın oyuncusunu bu hangi takımda oynuyor diye sorar
Endogan adili yı Türk yapacağım diyip alıp lisans çıkaramaz
Ontivero diyen adama 2 ml verip 500 bin maaş bağlar
Avrupadan men yedirir
Hayrovic i parasını ödemeyip elinden kaçırır
Taraftarda bunu hala destekler
Onun başarısı terim ali dürüst apdulrahim ile idi onlar gitti oda bitti

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Eren Derdiyok yabancı sayılıyormu sayılmıyor mu?

TFF 2017 2018 yönetmeliğinde; ''Türkiye A Milli takımında forma giymeyen tüm oyuncular yabancı sayılır'' ibaresi var.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?

[FONT=&quot]Mehmet Demirkol: "İskelet iyi olunca, kenarların da performansı artıyor. Ujfa, Semih, Selçuk, Melo, Elmander, Baros. Kenarda kimler vardı?"[/FONT]

Hainler işte. Galatasaray başarıszken hesap sorma, biraz pırıltı göstersin takım gel köstek ol gerçekten bunu ancak bir hain yapar.

Para gelmeye başladı ya parasızken aday olmayanlar paranın kokusunu alınca üşüşmeye başladılar dursunu sevmem ama dursunu indirmek için çalışmalara başladılar

Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getirmesi gibi saçma ve ironik.

Asamoah Feg kadar uzamaz

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt