Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hafta asamoah'dan ses çıkmasını beklemiyorum açıkcası.

C.tesi maçı oynarız önümüzde ki hafta kap gelir

TapaTalK

Vallah ben bugun veya yarin bekliyorum.

Senle alakali degil.

Bu kadar bazi seylerde net konusuyorum diye tavir almayin arkadaslar. Tanidiklarim var kulup icinde mali islerle ugrasan ama onlarda sadece yorum aliyorum ve modlar dahil cogu eskiler bilir dis basini cok fazla takip eden biriyim,iletisime gectiklerimde olmustur zamninda. Kendimi bisey sanmiyorum gsc formu ve burdaki arkadaslarin heycanini gordukce paylasasim,yorum yapasim geliyor. Sinucta ortak renklerimiz ve basarili olsun diye kendimizce dusuncelerimiz var. Izin bitti isee giderr, gorusuruz saygilarimla :-)

Otel yapacağım diyip transfer yapan
Getirdiği hocası takımın oyuncusunu bu hangi takımda oynuyor diye sorar
Endogan adili yı Türk yapacağım diyip alıp lisans çıkaramaz
Ontivero diyen adama 2 ml verip 500 bin maaş bağlar
Avrupadan men yedirir
Hayrovic i parasını ödemeyip elinden kaçırır
Taraftarda bunu hala destekler
Onun başarısı terim ali dürüst apdulrahim ile idi onlar gitti oda bitti

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazanılan başarılardan sonra kolay kolay eleştirilmese de gerçek bu. Net.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bide aydın kadıköy'de son saniyede direkten dönen topu da tamamlayamamıştı öküz...

Bak aklıma geldi sinirlendim yine

TapaTalK

Otel yapacağım diyip transfer yapan
Getirdiği hocası takımın oyuncusunu bu hangi takımda oynuyor diye sorar
Endogan adili yı Türk yapacağım diyip alıp lisans çıkaramaz
Ontivero diyen adama 2 ml verip 500 bin maaş bağlar
Avrupadan men yedirir
Hayrovic i parasını ödemeyip elinden kaçırır
Taraftarda bunu hala destekler
Onun başarısı terim ali dürüst apdulrahim ile idi onlar gitti oda bitti

Aynen haklısınız bazı aysalcılar da hala rakam ver nasıl batırmış diyor sizin gibi aklı selimler var çok şükür

Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getirmesi gibi saçma ve ironik.

Senle alakali degil.

Bu kadar bazi seylerde net konusuyorum diye tavir almayin arkadaslar. Tanidiklarim var kulup icinde mali islerle ugrasan ama onlarda sadece yorum aliyorum ve modlar dahil cogu eskiler bilir dis basini cok fazla takip eden biriyim,iletisime gectiklerimde olmustur zamninda. Kendimi bisey sanmiyorum gsc formu ve burdaki arkadaslarin heycanini gordukce paylasasim,yorum yapasim geliyor. Sinucta ortak renklerimiz ve basarili olsun diye kendimizce dusuncelerimiz var. Izin bitti isee giderr, gorusuruz saygilarimla :-)

Aynen bende teyit ettim.Bu hafta istanbulda olacakmış.

Ali diye bir üyemiz özelden mesaj yollamıştı bana. Cevap veremiyorum. Özel kutusu dolu olabilir.

Senle alakali degil.

Tabi kii
Ne biliyosan burda paylaşman renktaşlarını mutlu edecektir ?

TapaTalK

Aynen haklısınız bazı aysalcılar da hala rakam ver nasıl batırmış diyor sizin gibi aklı selimler var çok şükür

Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getirmesi gibi saçma ve ironik.
Bu tartışmanın hicbir esprisi kalmadı artık
Herkesin kendine gör e gerçeği var
Önümüze bakmamalıyız
Zaten aysal ı bir daha başkan olarak getirmezler

Bu arada Eren Derdiyok yabancı sayılıyormu sayılmıyor mu?

TFF 2017 2018 yönetmeliğinde; ''Türkiye A Milli takımında forma giymeyen tüm oyuncular yabancı sayılır'' ibaresi var.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?

Türk sayılıyor. O karar çıkmadan önce Türkiye Liginde lisansı çıkartılmış Türk asıllı ama başka milli takımlarda oynayanlar Türk sayıldı. Ancak Kerem Demirbay gibiler bu saatten sonra gelise Turk sayilmayacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu tartışmanın hicbir esprisi kalmadı artık
Herkesin kendine gör e gerçeği var
Önümüze bakmamalıyız
Zaten aysal ı bir daha başkan olarak getirmezler

Espirisi yok da hala ontiveroyu endoğanı terimin getirdiğini sanan aysalcılar var o tipleri gördükçe aysalın niye sevildiğini anlıyorum

Serdar donk eren alındığında nerdeymiş bu pilavcılar o kadar adam aldık birde sinan giderse -10 -12 de kasa bunun için mi toplanmışlar rezillik.

Sinan-Carole filan giderse bonservis olarak çok kötü değil durum

Eldeki diğer çöpleri de gönderirsek maaş olarak da fitleniriz

Bu arada Eren Derdiyok yabancı sayılıyormu sayılmıyor mu?

TFF 2017 2018 yönetmeliğinde; ''Türkiye A Milli takımında forma giymeyen tüm oyuncular yabancı sayılır'' ibaresi var.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?
Yeni kuraldan önce Türk statüsünü kazandığı için Türk statüsünde ama mesela şimdi Kerem Demirbay'ı alırsak yabancı statüsünde oynayacak.

Tabi kii
Ne biliyosan burda paylaşman renktaşlarını mutlu edecektir ??????

TapaTalK

Hee levent akgun ustami gorursen selam soyle ... ben ona dun icin demedim bugin veya yarin icin aksam saatlerinde asamoah icin bilet durumunu sordum. Arkadaslar girusuruz. Bu arada sergen gitti ise usulca kapiyi kapatip icerde kutlama yapalim uyaninca supriz olsunn :-)

Twitter

Sinan 'a 4 milyon euroluk teklif varmış sanırım

Sinan ve Carole'den şöyle 7-8 milyon euro bonservis elde edebilsek çok güzel olur

Aydın denince benim aklıma niyeyse deplasmanda 2-1 yendiğimiz Bjk maçı geliyor hatta vurduğun topun direkten gelen sesi bile kulağımda denilebilir nasıl bir sapıksam, güzel goldu ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt