Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek : Galatasaray'ın 400 milyon tl geliri var. Bunun içinde uefa payları yok

TapaTalK

DHWHGzWXcAABIPV

tam tersine Tudor'un yaptığı Türkiye standartlarında ekstrem kondisyon yüklemelerinin asıl son haftalara doğru bizim adımıza ekstra fark yaratacağını düşünüyorum.
Aynen.Hatta 2014-15 sezonunda prandelli reisin yaptığı kondisyon yüklemeleri çok işimize yaramıştı şampiyonlukta.Bir sonra ki sene hamzanın çalıştırdığı takım 50.dakikada dökülüyordu.

asamoah'a 7-8 ödenmeyecek demekki dursun daha fazla harcama olmayacak gibi konuşuyor sanki

Dembele gitmeyi kafaya koymus. Bavullariyla yakalanmis. Dortmund Emre'yi hiç bir yere birakamaz artik.

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Jese kiralık imiş

EPL'de tutunabileceğini çok zannetmiyorum inşallah seneye yolu bizim Galatasaray 'a düşer

Dursun Özbek : Riva'nın parası kutsaldır bunu size daha önce söylediğim gibi bu parayı sadece banka borçları için kullanacağım söz veriyorum

TapaTalK

SON DAKİKA: Trabzonspor, savunma oyuncusu Gustavo Gomez'i satın almak için Milan'la görüşmelere başladı. (Di Marzio),,,

ahahahhahaha kan çıkacak

asamoah'a 7-8 ödenmeyecek demekki dursun daha fazla harcama olmayacak gibi konuşuyor sanki
dun NTVSpor'da da soyledi, hedefimiz 10 milyon euro farkla yeni takim kurmakti bunu 4-5 milyon astik ama 2 gidecek oyuncuyla basabas olacagiz dedi.
Asamoah veya baska bir oyuncuyu gectim, Feghouli'yi bile katmiyor bu hesaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt