Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Divani itin g.. sokup twitterde belki ilk kez dursuna sahip cikmaliyiz adam sevinvinden ağlar ozaman asamoah yarın geliyor mu gelmiyor mu görürsünüz. Biraz motive etmek lazim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Divan denen halsiyetsizlerin olduğu bi yerde bizden bi halt olmaz
Fenerli bjk'li karışmış içeri
Biz bunlardan ayrılmadan hep tökezleyeceğiz

TapaTalK

Bu arada şuanda Asamoah'ın da katılacak olmasıyla kadrodaki yabancı sayısı 17 e çıktı.1 yabancı stoperle de 18 olucaz.

De Jong Donk Cavanda'ya yol görünse de bu yeterli gelmiyor kontenjan için.

Carole de gönderilecekmiş.Yerine asamoaha alternatif bursalı genç solbek alınacakmış diye duydum.Gerisini bilemiyorum.
Suanda 14 yabancimiz vardir. 17 degil.

Yabancı stoper kesin alınacakmış.

Thiago Heleno ve Aderllan Santos listede varmış.Makul uygun oyuncular sanırım.Vida olayını bilemiyorum.Maicon/Vida ikilisi çok ağır kalır.Birbirlerinin kademelerine girmekte zorluk çekebilirler.Daha çok sol ayaklı seri ve topu oyuna sokabilen 1 stoper lazım bize.
Peki kime gore kesin bu?

Nasıl transfer kapandı ya ASAMOAH?????

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim.

Yeni uyelerde son gunlerde yeni moda oluyor bu duyumcu rolu o yuzden konuya genel bir uyari birakiyorum, sonra 'foruma neden giremiyorum' mesajlari ile yonetim kurulunu rahatsiz etmenize gerek kalmaz. Eger ciddi bir duyum aldiysaniz ve bunu paylasmak istiyorsaniz bunu bildirip izin aldiktan sonra anca yazabilirsiniz.

Saygilar.​

vidavidavidavidavidavida
images

Aydın denince benim aklıma niyeyse deplasmanda 2-1 yendiğimiz Bjk maçı geliyor hatta vurduğun topun direkten gelen sesi bile kulağımda denilebilir nasıl bir sapıksam, güzel goldu ama.

Bende nasıl sapıksam Uğur Tütüneker Bjk ya 1-4 yenildiğimiz maçta ilk golü atmıştı top direğe çarpıp gol olmuştu o seste yıllar geçmesine rağmen hala kulağımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt