Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Nazifoğlu: "Seyirci bazı şeyleri düşünmüyor. Akil insanlar olarak karşılarında durmamız lazım."

Ne desem gg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu takımı Araplar falan alsa da 70lik bunaklara sktr çekse içimin yağları eriyecek basın gidin lan liseli ergenler diyecek ..

Levent Nazifoğlu: "Başkan diyor ki aldık bu oyuncuları şimdi ne yapalım? Geri mi verelim? Hayır bundan sonra aldırtmayalım, engelleyelim"

Bu it bunu söyledi mi hakikaten? ....................................... evladına bak sen. Bu ne şerefsiz ne üç nokta çocuğu bir herif çıktı arkadaş. Bu herif Aziz'den mamalandıysa şaşırmam ben.

Bu şerefsiz geçen sene 20 milyon euro para harcadı transfere.Ne katkı aldık.Sıfır.Neyin harcamasından bahsediyor hala köpek oğlu köpek.Erene Lewandowski falan dedi Serdar Aziz benim transferimdir falan diyip hava atıyodu o zaman neden düşünmedi kulübü.

Gittiler senelerdir nerde çer çöp var takıma doldurdular dünyanın parasını verip. Burda herkes bas bas bağırdı almayın şu topçuları diye. Şimdi de sanki kendisi o transferlerin içinde yokmuş gibi, taraftarın istediği ve olması gereken transferlere karşı çıkıyor. Lan batacaksak da büyük denizde batalım. Şu anda gönderme için uğraştığımız bir sürü adam Cavanda, Tolga, De Jong, daha niceleri alınırken nerdeymiş paşam.

levent itoglu ibreti alem için kameraların olduğu 1 ortamda eşek sudan gelinceye kadar dövülmeli

Yav illaki birileri satin alir ya koskoca kulup kapatilacak mi.Transferlere devam edelim biz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu nazifoğlu köpeği yapilcak olan transferlere taş koyuyo resmen !

Nazifoğlu kimki taş koysun hocam o gitsin beyaz tvde havlasın daha bu klubun kapısana köpek diye almazlar onu

galatasaray adası satılamaz diyor.Ulan devlet alsa keşke şunların elinden cami yapsalar vallahi 10 dakkadır dinliyorum her bir şey müstehak bu klübe transferler işallah aksamaz şu genel kuruldan sonra

bu değil mi serdar aziz'e cavanda'ya kefil olan? önce yediklerinin hesabını versin sonra eleştirsin.

Nazifin konusmasi, mimikleri falan bile ben şerefsizin tekiyim diye bağırıyor.

Nazifoğlu kimki taş koysun hocam o gitsin beyaz tvde havlasın daha bu klubun kapısana köpek diye almazlar onu

adamın tipinde hayır yok bi kere lafa bak bundan sonra futbolcu aldırtmayalım sol bek de kendisi oynucak sanırım

vida yı kap be kap. 2 mi istiyor 4 ver, basının önünde kiev'in masasının üstüne çat-çat-çat diye saydır paraları..

Nazifoğlu Asamoah'ın üçüncü bacağını kemirsin.

Alnitak Alnilam Mintaka

Galatasaray 30 yıldır batacak diyolar,3 büyüklerden kimse batmaz.30 Milyon taraftarı var bu kulübün.Nereye batırıyosun,madem o kadar düşünüyodun Cavanda'yı aldırmasaydın,aldırıldığı anda istifa etseydin şerefsiz köpek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt