Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu nazif iti çok iyi araştırılmalı oluşturulan o çöp kadro ve yitirilen 2 sene bunun eseri.anadalo kulüplerinden yapılan yüksek fiyatlı kazık transferler de buram buram komisyon kokuyor. bu adam birden yırtık dondan çıkar gibi çıktı takımın ağzına etti ve gitti galatasaraylılığı bile mechul hiçkimsenin tanımadığı dış kapının mandalı

PSG'nin orta saha oyuncusu Blaise Matuidi, Juventus'a imza atmak için Torino'da.
20882554_1590959447651617_8223032647077270795_n.jpg

solider Spieler als LV denk ich mal für eure Ziele gold wert ist, wenn er denn fit bleibt. Auch im ZM einsetzbar aber da nicht so stark weil ihm einfach gute Übersicht und Passpiel fehlt.

+ Defensiv
+ Ausdauer
+ solides Tempo
+ gute Technik

- Übersicht
- Taktische Intelligenz
- Passpiel
- Schwach beim Spiel nach vorne

Traurig was aus seiner Karriere, bedingt durch die vielen Verletzungen, geworden ist. Vor 5 Jahren hat er so stark gespielt, nicht wenige haben in ihm Potenzial zur Weltklasse gesehen.

Asamoahi yi anlatan bir Juve taraftari

Artilari:
Defansif yönü
Kondisyonu
Hizliligi
teknigi

eksikleri

taktiksel
pass oyunu
öne gidememesi

Birde : Eger bukadar cok sakatlanmasaydi world class oyuncu olabilirdi, sakatliklari daha büyük bir kariyeri engelledi diyor. Birde sol bek olarak altin degerinde olur sizin icin. OS olarak da oynar ama sol bek icin daha iyi

Benim acayip tadım kaçtı. Levent denen zat resmen taraftara gerizekalı dedi, kimse çıkıp birşey demiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

spk olaya el atacakmış. 40 milyon bonservis harcayan fenere niye spk el atmadı sadece 14 milyonluk bonservis farkına mı el atacak

hayır borsada işlem gören şirket 5 sene üstüste zarar edemez anlaşman öyle halka açık şirketsin kurumlar üstü bir kanun bunun takımla bonservisle alakası yok arada 1 tl olsun kar etmelisin yoksa genel kurulunu fes ediyorlar anladığım ... en büyük korku da bu genel kurul açısından ... sadece bilgi paylaştım bu sene yapılan işleri olumlu buluyorum eleştirmek değil amacım ama 3 yıllık süreci eleştiriyorlar genel kurulda sözler nerde diyorlar tabi bazı yalanlarda var başkanın söylediği hepsi yüzüne vuruldu artık son seneye gelinmiş ve ancak akıllanmışlar anlayacağınız

çöpleri yollasak 12 milyon euroluk maaş yükünden kurtuluyoruz fazla tatava yapıyolar sedat doğan falan cıkmıs konusuyor martta o zaman ibra etmeseydiniz herşey yoluna girince saldırıyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt