Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bu spinazzola , yeni aldıkları de scglio gibi sağ ayaklı vasat bir topçu değil mi juventus ne diye bu kadar çok istiyormuş gidip olcan adını alsınlar 5linin solunda daha verimli oynar adamı hasta etmesinler

bence spinazzola hikaye.juventus istediğini alır.iki kere reddetmiş juventusu,bizle de anlaştı.twitterdan teşekkür de etti şans dileyen taraftara.bence ödeme planı falan bu tarz bişey görüşlyo artık.fransa basını da final diyo görüsmelerde,son raddedeymişiz.manu lojon hafta sonuna kadar biter demiş.

Son düzenleme:
[FONT=&quot]
Selman Öztürk@SelmanOztrkTakip ediliyor

Daha fazla

[/FONT]​
[FONT=&quot]SICAK BİLGİ: D.Kurulu'ndan sonra görüşen GS yönetimi,düşünülen transferleri,eldeki oyuncuların satışı sonrasına erteleme fikrinde birleşti.
[/FONT]
Aferin geleceğimizle oynamaya devam edin

Lınnes mu tutacak babelı vıscayı...

feguliiiiii ?❤

Tam kalp krizi geçirmelik kadroymuş lan.

8c2e58fd5235c540dbf13882ec996584.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

Takımın borçları az olsun, topçulara az bonservis ödeyelim de salla reis. Başarının ne önemi var?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kime alıyoruz formayı belirledin mi birini?
Ben bir şeyden kaçmadım bu arada :) Feghouli'nin bizim oyuncumuz olduğunu 1 aydır söylüyorum. Adamın geliş süreci uzadı orada yapacak bir şey yok. Ben getirmiyorum adamı sonuçta. Ben dahil tüm ajanslar yanıldı. Yanılmaktan kasıt yönetim geleceği günü verdiği halde getiremedi gününde adamı.
Salı günü dedin resmi imza dedin adam pazara geldi
Biz seninle salı günün e girdik iddaya
Formayi alayım en kısa zamanda
Ayriyeten sözleşme detaylarında alakası yok soylediklerinle

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Başkanı o kadar eleştirdik, rezil ettik, istifaya davet ettik adam direndi. Bizde sabrettik. Kaç senedir kan kustuk resmen. Nerdeydi bu DİNAZORLAR.şimdi başkan eldeki imkanlarla cok güzel bir kadro kurmuş o kadar eziyetin üzerine cok emek verip bugünlere geliyor, bu dinazorlar kaymağını yiyecek öylemi ?
Levent Nazifoğlu sende harcadın o paraları ipsiz sapsız çapsız komisyon kokan transferlere.
Afedersiniz siz bu taraftarı saf, salak mı sandınız.
Bıktık artık, her ayağa kalkışımızda önümüzde kazık gibi durmanızdan.
Orda bikaçtane moruk, beyinsiz, alkolik ne derse o olacak ha ...!
Kimleri yemedinizki kimleri harcamadınız ki ...! Amaa nu saatten sonra Dursun Başkanı yedirtmeyiz. Sövsek te bağırsak ta kızsak ta o bizim başkanımız sizin değil. Bu kadar eziyetten sonra Bizi rahat bırakın yoksa geberene kadar biz sizi rahat bırakmayız. Zaten bı ... lik canınız var gidin bir yerde gebermeyi bekleyin.
Özür dilerim renkdaşlar biraz uzun oldu, hakkaten cok kızgınım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

feguli reyis sakat diyorlar net bilgi verecek olan varmı osman karşısında izleyemeyeceğizmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt