Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro değerlendirme alalım

debc992de7bec4d9e16da53f3dfeae1e.jpg

Elimzide 1-2 tane ilk 11 seviyesinde yerli olsa kesinlikle istemem de işte bu yerli işi düşündürüyor insanı. Yedek kulübesi bir takımı şampiyon yapabilir çünkü.

Şu takımın sempatik havasını bozma ihtimali de yüksek.

Saha içine ne vereceği benim için önemli. Tahminlerime göre göbekli hali bile fark yaratır ligde. Saha dışında yapacakları umurumda değil. kiminle gezmeye gitmiş, hangi siyasiyi desteklemiş, bunlar kişinin kendisini ilgilendirir.

Yönetim yerli oyuncudan ziyade, yerli bir lider arıyor. Arda bu tanıma uyan bir oyuncu. Bu yüzden gelmesinden yanayım ben

Bence stoper sol açıktan daha gerekli. Serdar'a güvenemiyorum, yarın sakatlanmayacağının garantisini kimse veremez. O sakatlansa Ahmet Çalık oynayacak ve en zayıf karnımız orası olacak. Sol bek ve stoper transferi kesinlikle yapılmalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence stoper sol açıktan daha gerekli. Serdar'a güvenemiyorum, yarın sakatlanmayacağının garantisini kimse veremez. O sakatlansa Ahmet Çalık oynayacak ve en zayıf karnımız orası olacak. Sol bek ve stoper transferi kesinlikle yapılmalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belki Koray Günter çöpten çıkıp çok iyi bir performans gösterir.

Gerçi yazdığıma ben de inanmadım ama umut işte :D

İkinci yarı taktik değişik için

Rodrigues OUT
Wellilton IN

4-1-4-1 >>> 4-4-2

66f191bfd57fbd3fd90e4bcb27b0ce95.jpg

Arda malesef bir cilek degildir, güzel pastayi daha güzellestiren birisi olmaz, daha cok pastayi berbat eden bir tat verecek.

Hele kiralik bedeli bide 5 milyonluk maas. Bence hic gerek yok, git sol bekini ve yedek forvet al. Zaten Avrupada yokuz, Sol Kanat, Rodrigues ve Yasin idare eder.

Cogunuz asamoaha fit oldunuz bir divan yuzunden... Endiselenmeyin baskanim sadece asamoah degil sol acik stoper ve hatta belki bir de yedek forvet kazandiracak takima, copleri de yollayacak

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Eren'i gömüyoruz filan ama son derece profesyonel.
Ne zaman girse elinden geleni yapıyo trip atmıyo yasin ve sinan gibi.

Her zaman iyi bir yedek golcü kayseri maçında yüzünde ki hırsı ile bir kez daha gösterdi.
Cenk tosun nasıl sorun etmiyorsa eren'de öyle bizim için avantaj.

TapaTalK

Sinan-Donk-Tarık-Umut Gündoğan-Jong-Balta-Cavanda---------->:tekme:
Asamoah-Welliton----------------->:2_thumbs_up_-_anima

Eren'i gömüyoruz filan ama son derece profesyonel.
Ne zaman girse elinden geleni yapıyo trip atmıyo yasin ve sinan gibi.

Her zaman iyi bir yedek golcü kayseri maçında yüzünde ki hırsı ile bir kez daha gösterdi.
Cenk tosun nasıl sorun etmiyorsa eren'de öyle bizim için avantaj.

TapaTalK

Eren fena bir oyuncu değil ama Gomis ile ideal bir forvet rotasyonu olmuyorlar. Keşke Eren yerine sprinter bir forvetimiz olsaydı. O zaman çok yönlü bir forvet hattımız olurdu. Hatta yan yana da oynayabilirlerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt