Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar: Asamoah ile 4 yıllığına anlaşıldı. Mariano gibi yıllık 2.3 Milyon Euro kazanacak.

Nevzat Dindar: Juventus kiralık gönderdiği oyuncusunu geri aldığı anda Asamoah, Galtasaray'da.

Nevzat Dindar, Asamoah ile 4 yıllığına anlaşma sağlandı. Mariano ile aynı ücreti alacak (2.3 milyon euro).

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Naci Küçük: Sinan ile C.Ergün toplantı yapacak.Yollar ayrılırsa Wellington transfer edilecek. İki kanatta oynuyor bonservisi yok.

Ali Naci Küçük: Asamoah, Galatasaray ile anlaştığını ve artık Juventus'ta kalmak istemediğini bildirdi. Juve ise sol bek gelene kadar kal dedi.

Nevzat Dindar: Asamoah ile 4 yıllığına anlaşıldı. Mariano gibi yıllık 2.3 Milyon Euro kazanacak.

Nevzat Dindar: Juventus kiralık gönderdiği oyuncusunu geri aldığı anda Asamoah, Galtasaray'da.
pztesiye kadar biter bu transfer.
biz sallansak bile Juventus sallanmaz yerine adam alacaklar.

Bu çocuk yerli statüsünde oynayabiliyor mu? Milli takım olayında durumunun netleşmesi lazım sanki.

tam bilmiyorum açıkçası transfermarkttan baktım şimdi çift pasaportu var.
Türk milli takımı seçeceğini tahmin ediyorum. Almanların 3-4 tane oluşturduğu rotasyon milli takımları var onların hiçbirine girebilecek kalibrede değildir.Hemen hepsinde iyi oyuncular vardı.Ama seçmeyebilir de görüyoruz :)

Welliton yerli degil ki... sinanin yerini tam anlamiyla doldurmus olmaz

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Kwadwo Asamoah'ın sözleşmesi bile belli; 4 yıl/2.3 mil. €

H.O

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt