İbrahim Durukan
Sarı Üye
- 1 Haziran 2015
- 281
- 245
- 503
tivit aleminin en delikanlı duyumcusu gelecek diyor,hayırlı olsun diyebiliriz..
Kimmiş o
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tivit aleminin en delikanlı duyumcusu gelecek diyor,hayırlı olsun diyebiliriz..
gs tokatlar gladbachını kabul ed.
senfo kardesim bilir bu işi.askin fln hikaye
Tokatlarsa tokatlasin ne yapayim bu gereksiz seyle simdi?
Aranızda ki gerginlik beni derinden üzüyo ?üstad sakin ol sana da şaka yapılmıyor serkanla da aliağa(göztepe) üstünden şakalaşıyoruz o alınmıyor hiç
Asamoah'ın gelmeyeceğini belirtmiş miydim
Twitterdan Cüneyt abi Asamoah kesin bitti dedi.Bu aralar ciddi modunda takılıyor.
Bu arada sol bek Jr. orta saha Fernando-Asamoah ve sol kanat Belhanda nasıl olur?O Jr. denen eleman sol açık gibi iyi hücum ediyor. Bana eski İnterli Adrianoyu hatırlattı.Yardırıp gidiyor.
Fenerli misin biladerAsamoah'ın gelmeyeceğini belirtmiş miydim
üstad sakin ol sana da şaka yapılmıyor serkanla da aliağa(göztepe) üstünden şakalaşıyoruz o alınmıyor hiç
Tolga Umarım iyi oynarIgor Tudor, Kayserispor maçındaki 11'i bozmuyor. Osmanlıspor maçına aynı 11 çıkıyor. (NTVSPOR)
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
ebesinin ümmücüğü...he de geçCüneyt abi kim?
Alindigim falan yok. Bayiyor sadece artik her zaman Gladbach Galatasaray kiyasina dem vurmak, gereksiz yani. Kac defa söyledim Galatasaraya duydugum duygu ve sevginin 100km yanina bile yaklasamaz Gladbach diye. Nasil memleketinin takimini takip ediyorsa insanlar Türkiye de ben de ayni sekilde dogup büyüdügüm yasadigim sehirin takimini takip ediyorum.
Sizin gibi deplasman bile olsa maclarina gitme sansim da yok, baska türlü futbola doymaya calisiyorum ben de bizim sehirin yakinindaki kulüplerin maclarina gidiyorum. Mesela haftaya Dortmund - Hertha macina gidecegim.
Sende herkesle tartışıyorsunTokatlarsa tokatlasin ne yapayim bu gereksiz seyle simdi?
Hakan, sen misin?Asamoah'ın gelmeyeceğini belirtmiş miydim
Sende herkesle tartışıyorsun
feguliiiiii ������❤