Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitterdan Cüneyt abi Asamoah kesin bitti dedi.Bu aralar ciddi modunda takılıyor.
Bu arada sol bek Jr. orta saha Fernando-Asamoah ve sol kanat Belhanda nasıl olur?O Jr. denen eleman sol açık gibi iyi hücum ediyor. Bana eski İnterli Adrianoyu hatırlattı.Yardırıp gidiyor.

Cüneyt abi kim?

üstad sakin ol sana da şaka yapılmıyor serkanla da aliağa(göztepe) üstünden şakalaşıyoruz o alınmıyor hiç

Alindigim falan yok. Bayiyor sadece artik her zaman Gladbach Galatasaray kiyasina dem vurmak, gereksiz yani. Kac defa söyledim Galatasaraya duydugum duygu ve sevginin 100km yanina bile yaklasamaz Gladbach diye. Nasil memleketinin takimini takip ediyorsa insanlar Türkiye de ben de ayni sekilde dogup büyüdügüm yasadigim sehirin takimini takip ediyorum.

Sizin gibi deplasman bile olsa maclarina gitme sansim da yok, baska türlü futbola doymaya calisiyorum ben de bizim sehirin yakinindaki kulüplerin maclarina gidiyorum. Mesela haftaya Dortmund - Hertha macina gidecegim.

Alindigim falan yok. Bayiyor sadece artik her zaman Gladbach Galatasaray kiyasina dem vurmak, gereksiz yani. Kac defa söyledim Galatasaraya duydugum duygu ve sevginin 100km yanina bile yaklasamaz Gladbach diye. Nasil memleketinin takimini takip ediyorsa insanlar Türkiye de ben de ayni sekilde dogup büyüdügüm yasadigim sehirin takimini takip ediyorum.

Sizin gibi deplasman bile olsa maclarina gitme sansim da yok, baska türlü futbola doymaya calisiyorum ben de bizim sehirin yakinindaki kulüplerin maclarina gidiyorum. Mesela haftaya Dortmund - Hertha macina gidecegim.

of ne alakası var ya valla gönderme yapmadım sen çok duygusalsın galiba bugün neyse üstad iyi forumlar.

O asamoah buraya gelecek

9b271db62f54965c412fe7357b35e20e.jpg

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt