Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli dünkü antrenmanda takımdan ayrı koşu yapmış.Demek ki kötü durumda değil.Sakatlık sonrası adaptasyona geçmiş gibi duruyor.Bakalım bugünkü ve yarınki antrenmanlarda da takımdan ayrı koşu mu yapacak

gladbach forward aldı sonunda beklentimin altında ama demişsin ordan görüp bir bağlantı kurdum birde gladbach sempatizanı değilmisin yani olabilir kötü birşey değil bu tabi ki. canın polemik istiyor anladığım kadarıyla ama uğraşamayacağım bir espri yapıp geçmeni beklerdim postuma bir daha şakalaşmam senle iyi forumlar.

bundesligada ilk 5 e girmeme diye birşey yok biz bundesligada olsak bayern gibi birşey olurduk zaten yayın geliri taraftaer v.s şuanki halimizlede cl ye katılma başarısını elde edebilir kadro düzeyi olarak.

Ben polemik istemiyorum, tam tersi sizin bunu istediginizi düsünüyorum. Sizin derken sen ve mesela Recep.

Telefonla yazıyorum. Herha berlin dedim öyle çıktı:asd22:

Haa tamam :D

Hertha'nin sagi solu belli olmuyor Dortmund macinda, ama zevkli oluyor maclar bu yüzden de bilet buldum zarzor. Galatasaray ile Uefa maci oldugunda Berline gitmistim formam var o zamandan onu giyip gidecegim maca.

Bazıları hakikatten gereksiz bu forumda....Sadece polemik olsun ortalık karışsın diye yorum yapamayan bişeyler karalayan tipler...

Son düzenleme:
Özellikle şu Riva olayından sonra frene basılacağını düşünüyorum.Evdeki hesap çarşıya uymadı.Ucuz yollu 1-2 adam alınırsa alınır artık.Bonservis verilip birilerinin alınacağını sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt