- 27 Ocak 2010
- 59.371
- 30.972
- 3.523
sa
transfer?
transfer?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen ZerenMiranda iddaları var doğruluğu ne
müspet 1 ıvme kazanmıs durumdaAsamoah mevzusu ne alemde
N diayenin tolgaya verdiği pasta bütün takım koşu atıyor muazzam![]()
Fernando, Feghouli ve Asamoah'ın toplam 13-14 milyon gibi bir rakama alınması başarıdır. Belhanda ve Ndiaye transferleri eleştirilebilir mali açıdan ama diğer üçlünün transferini takdir etmek lazım.
Fernando, Feghouli ve Asamoah'ın toplam 13-14 milyon gibi bir rakama alınması başarıdır. Belhanda ve Ndiaye transferleri eleştirilebilir mali açıdan ama diğer üçlünün transferini takdir etmek lazım.
Gözyaşları sel oldu
Tümüyle katılıyorum. Ancak bu ikisinden çok Maicon konusunda endişeliyim; yıllardır arayıp da bulamadığımız profilde bir stoper izlenimini hiç edinemedim doğrusu şu ana kadar. Umarım toparlar, böyle devam ederse yine aciz bölgemiz stoper mevkii olur Allah korusun...
Kesin yargı olarak söylemiyorum, bunun için erken tabi. Endişeme katılır mısın Ömer?...
![]()
0 fark.
Ndiaye az daha genç olsa pogba kadar olmasada 30 40 A satardık hakkaten çok üst düzey oynuyoikisinin özelliklerin topla, boy ortalamalarını al = ndiaye
![]()
Ne boş bi adamsın ya.Ajdjfjskdk
feguliiiiii![]()