Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DHSEm6uWsAEKl4m

Ya ya ye N Diaye ya ya ye

@DRussodeCerame

2714.png
La #Juve aspetta ancora a lasciar partire #Lichtsteiner: prima vuole definire la cessione di #Asamoah e prendere #Spinazzola

@DRussodeCerame

2714.png
#Juve, #Spinazzola arriverà non appena l'#Atalanta avrà preso un sostituto (#Laxalt in pole)

spinazzola gider gitmez laxaltı alıyomuş atalanta
Ust entride Spinazzolanin gelisi ve asamoahin satisi bitimine kadar Lichsteineri bekletecek.

Alt entride ise Spinazzolanin yerine biri geldigi anda Spinazzola Juventusa gidecek. Bu durum icin en ondeki aday Laxalt.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

benim anlamadıgm juventus gibi büyük bir kulüp hemde kendi futbolcusunu nasıl rahatca alamıyor hala,tazminat bahane degil gibi sanki

Beyler üzülerek söylüyorum ki Kayseri maçı bizi biraz fazla havalandırdı.İnşallah sonradan üzülmeyiz.Bu maç kesinlikle ölçüt değil iç sahada açılış maçı motivasyonuyla çokca basarak birşeyler yaptık golleri bulduk.Ama hala net bir oyun sergilemiyoruz.Başkan kılıklı adam soru işaretli Tudor soru işaretli stoperde soru işareti hala var.Büyük küçük takım seçmeden her maç gol yiyoruz ve bu duran top organizasyonumuzla her duran top penaltı gibi tehlikeli malesef muslera hatalı olabilir ama defansın koşuları duruşları olmayacak seviyede yanlış.Çok erken yükseldik.

Bu kayseriye karşı österduns maçına çıkan 11 çıksa böyle rahat bir galibiyet alamaz zaten galibiyeti geçtim futbol bize umut vermezdi. Bize umut veren oynanan futbol 1-1 olduğunda bile bu maçı alırız inancı vardı leş kadro 2-0 öndeyken bile yeneceğimiz inancı oluşmuyordu

Aslolan Galatasaray'dır

Anlasilan son gune kadar surer Asamoah transferinin bitmesi.
Atalanta birini alacakta Spinazzolanin gitmesine izin verecek de Asamoah bize gelecek.
Ne sacma zaten adamin Juventusda devam etme ihtimali yok. Ne diye bekletirler ki?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

stoper ve sol kanat için isim cıkmalı artık

CUMARTESİ OLSUN DA MAÇ İZLEYELİM BEEAAHHH

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fernando reges mükemmel bir adam degil mi ya.

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt