Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osmanlı yı geçtik mi Sivas maçını da içeride rahat geçeriz bu şu anki kadroyla. Sonra zaten milli araya giriş yapıyoruz.

Transferleri ağırdan alabilirler no problem benim için.

size bi abartida bulunayimmi bilmiyorum benmi abartiyorum ama asamoahda gelirse barcelonayla basa bas bi takim bile olma yolundayiz az buz bi takim kurulmadi neden barca derseniz su anki barca kadrosuyla kiyas ettim nedense bana neymarsiz baya bi siradan kulüp haline geldi gibi geldi...sampyon olursak bu sene clde inanilmaz seyler basarabiliriz veya ben cok fazla gaza geldim ucuyorda olabilirim :D

Maicon'un yanına hızı, atletizmi, topla çıkabilmesi ve agresifliğiyle Denayer tam aradığımız adam gibi görünüyor aslında ama Denayer'e gözüm kapalı güvenirim diyebilen var mı merak ediyorum. Oyundan kopabiliyor, konsantrasyon sıkıntısı var zaman zaman ve hava toplarında sıkıntılı bir isim. Vida'ya gelirsek daha önce yine yazdım Serdar'la aynı tip stoper. 1 tık fazlası sadece. Geriden top çıkarmamıza ve hava toplarındaki eksikliğimize tam anlamıyla bir çözüm olacağını düşünmüyorum.

size bi abartida bulunayimmi bilmiyorum benmi abartiyorum ama asamoahda gelirse barcelonayla basa bas bi takim bile olma yolundayiz az buz bi takim kurulmadi neden barca derseniz su anki barca kadrosuyla kiyas ettim nedense bana neymarsiz baya bi siradan kulüp haline geldi gibi geldi...sampyon olursak bu sene clde inanilmaz seyler basarabiliriz veya ben cok fazla gaza geldim ucuyorda olabilirim :D
Bizim taraftar profilini böyle maalesef
Bunu sırf senin ismin etrafında söylemiyorum
Hazır olmayan takım elenince köylü tudor
Ritim bulunca top göstermeyince barselona gibi takım

Bu yola tudorla çıktık tudorla bitirmeliyiz
Iki yıldır bir dördüncü bir 6 olduk
En fazla böyle oluruz
Yıllar sonra kompak oynayan bir takım olma yolunda ilerliyoruz
Kostek değil destek olmalıyız

Asa simdiden h.o tum haberler olumlu diger gerceklesen transfer sureclerine benziyor. Milli aradan sonra Feg ile birlikte takima monte edileceklerdir. Stoper, sol acik, yedek forvet isleri ne oldu?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

--- FLAŞ ---

Juventus CEO'su Beppe Marotta: "Mutsuz oyuncuları takımda tutmayı düşünmüyoruz" https://twitter.com/RedReport_/status/898303866978095108/photo/1

Koptu geliyor dış kulvardan

Asamoah pozitif, mutlu bir insan. Demek ki gondermeyecekler :(

Kwadwo+Asamoah+SS+Lazio+v+FC+Juventus+TIM+FP7wRUxKjTNl.jpg

Orta yapmasını bilmeyen adamı açıkta deneyip ne yapacaksın, satalım gitsin.
Ceza sahasına girer karıştırır 2 oyuncuyu ekarte etse ofanstaki hayvanı saldırı timi ortalığı yangin yerine çevirir ayrıca ortayı badou yapıyor zaten renktas :D
Ortadan çok biz yara yara ceza sahasına gireceğiz bu yıl görünen o.
Rakiplere acıdım akıl sağlıklarını kaybedecekler.
Düşünsene asamoah-badou-belhanda-fernando-feghouli-gomis-carole(atletiktir) yardira yardira geliyor oy babanın düşmanlarını sahaya sıçar insan.
Güzel alternatif olur yani carole diyorum sürekli oynamayiz tabiki ama bazi maclarra denemek lazım.

Sol stoper için aklıma en çok yatan isim ise Mangala. Öncelikle sol ayaklı. Buna bayağı önem veriyorum, çok önemsiz bir nokta gibi görünüyor ama oyun içerisinde farkı gerçekten ciddi boyutta. Oyun kurulumunda ve set oyununda o bir adamın sağ değil sol ayaklı olması ciddi bir avantaj sağlıyor. Bunun dışında Mangala'nın lig standartları için bayağı temiz bir ayağı var. Atletik, bire birde etkili, adam yiyen diyebileceğimiz bir stoper. Hava toplarını da Maicon'la beraber süpürürler. Transfer şartları nedir bilmiyorum, kolay olmayabilir ama böyle bir yatırım yapılmışken bu transferle çok başka bir seviyeye çıkabiliriz.

bu posttaki mantik hatalarini duzeltmek imkansiz ama en azindan yapisal acidan asagidaki ufak uyarilari yapmak isterim, hicbirsey anlasilmiyor cunku.
soru isareti olan "mi" ayri yazilir
baglac olan 'de','da' ayri yazilir
nokta ve virgul coktan icat edildi.

Asamoah'ın, son maçta Tolga'yı oynattığımız rolde müthiş etkili olabileceğini düşünüyorum. Hatta sol bekte vereceği katkıdan daha fazlasını verir.

Ceza sahasına girer karıştırır 2 oyuncuyu ekarte etse ofanstaki hayvanı saldırı timi ortalığı yangin yerine çevirir ayrıca ortayı badou yapıyor zaten renktas :D
Düşünsene asamoah-badou-belhanda-fernando-feghouli-gomis-carole(atletiktir) yardira yardira geliyor oy babanın düşmanlarını sahaya sıçar insan.
Güzel alternatif olur yani carole diyorum sürekli oynamayiz tabiki ama bazi maclarra denemek lazım.

göksenin köksal cosplay

bu posttaki mantik hatalarini duzeltmek imkansiz ama en azindan yapisal acidan asagidaki ufak uyarilari yapmak isterim, hicbirsey anlasilmiyor cunku.

türkce kursumu burasi haci :D yattigim yerden uyku sersemi yazdim, derdinmi kalmadi (allah dert vermesin) :D

bu forumun tdk'si benim bilader sana n'oluyor?

bence 3m euro veriyorlarsa hatta2 ye bile fitim satalım gitsin.

menajeri ile yapılan görüşmeler sonrasında oyuncu ile olan tüm pürüzler giderildi. juventus konusunda şimdilik bir ilerleme gözükmüyor. onay verdiklerinde kara boğa istanbul uçağına atlar.
Quaker yazmis

kap vida yı bitir ligi be. bekleme artık baskan kap, 2 istiyorsa 3 ver 4 ver vur parayı masaya artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt