Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus CEO'su Beppe Marotta: "Mutsuz oyuncuları takımda tutmayı düşünmüyoruz"

DHdqlxvXsAAB5WF.jpg

Maçtan önce tünelde rakip takımın kaptanını duvara yaslayıp hayalarını sıkarak Gana Milli Marşı'nı okutacak tipi var.

Bize böyle adamlar lazım işte. Aslanım benim.

bence 3m euro veriyorlarsa hatta2 ye bile fitim satalım gitsin.
3 veren varsa satsinlar tabiki o paraya daha iyisini alırız hatta garry denilen herife de 3 versinler 6 milyona adama traoreyi alip gelelim ama kimse vermez bunlara. Oturup parlatmak gerek az cilalayalim devre arası 3-4 .ilyi teklif gelir zaten

uyku sersemi yazdigin belli barcelona nedir :D

en ucuk takimdi cok begeniyordum, bi anda neymar gidince cok fazla siradan gibi geldi, onlara yetismek imkansizdi hayalden öteydi, simdi ise yaklasmak mutluluk veriyor, o yüzden barca :D
su osmanliyi bi gömelim ben ozaman görcem forumu, ucan ucana olacaktir :D

Evet biraz ucmussun:))) Bu yorumu rakiplerimiz Fener, Bestas, Başak, Trabzon maçlarından sonra yapsaydın keske:))
size bi abartida bulunayimmi bilmiyorum benmi abartiyorum ama asamoahda gelirse barcelonayla basa bas bi takim bile olma yolundayiz az buz bi takim kurulmadi neden barca derseniz su anki barca kadrosuyla kiyas ettim nedense bana neymarsiz baya bi siradan kulüp haline geldi gibi geldi...sampyon olursak bu sene clde inanilmaz seyler basarabiliriz veya ben cok fazla gaza geldim ucuyorda olabilirim :D

bu posttaki mantik hatalarini duzeltmek imkansiz ama en azindan yapisal acidan asagidaki ufak uyarilari yapmak isterim, hicbirsey anlasilmiyor cunku.
soru isareti olan "mi" ayri yazilir
baglac olan 'de','da' ayri yazilir
nokta ve virgul coktan icat edildi.

Şu takıntılara hastayım.
Herkesin güzel Türkçesi olmak zorunda değil ayrıca foruma yurtdışından katılan üyeler var.

Yapıcı olmaya çalışırken yıkıcı olmaya örnek olmuş.

Yazık ayıptır bu uyarıyı özelden yapman daha iyi olurdu

menajeri galatasaray, beşiktaş ve fenerbahçe'ye oyuncusunu önerdi. beşiktaş lens'i aldı. fenerbahçe'nin önceliği gibi gözükmüyor. gerçekten istenirse alınır. önce igor tudor'un onayı gerek. sonra sakatlığının ciddiyetine bakılır. düşünülen oyunculardan bir tanesi.

quakerboy Nani icin yazmis.

[FONT=&quot]Tottenham, Barcelona'nın 27 milyon Sterline satış listesine koyduğu Arda Turan'a talip olduğu ifade edildi.

[/FONT]
DHflLhYUAAEKiaC.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]

biz bu asamoahın hanımı nasıl ikna ettik acaba asıl problem o diyorlardı bir dönem :)

bence imbula konusunda ise sorun sadece kulüp degil oyuncuda bence daha büyük takım bekliyordu ki monaco fırsatı geldi adama

qrakerden haber var

menajeri ile yapılan görüşmeler sonrasında oyuncu ile olan tüm pürüzler giderildi. juventus konusunda şimdilik bir ilerleme gözükmüyor. onay verdiklerinde kara boğa istanbul uçağına atlar.

Miranda'yı inanılmaz beğenirim ama Maicon-Miranda ikilisiyle ağır kalırız, savunmayı öne çıkartamayız ve önde baskımızı sürdürülebilir hale getiremeyiz.

Mirandanın ağır olmasının bir önemi yok bjk marcelo-tosicle mükemmel bir uyum yakalamıştı bu 2li çok daha kaliteli olur..Pozisyon almayı bile bir stoper Türkiye liginde hız açığını rahatlıkla kapatır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt