Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burasi mi
09f785b8587594c9578b992c46d62b71.jpg

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Eski yeri orasıydı kirasını ödeyemediler biraz daha yukarı taşındı ama balkonu yok

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 sezondur diz sakatliklari olan futbolcu icin evet 8-10m yagli kazik olur. Hemde bu adam kontratinin son senesindeyse. Kazik degilde aptallik olur daha dogrusu.
Birazcik abartiyorsunuz sanki bu sakatlik olayini. Feghouli felan her gün sakat, sakat bile geldi adam.
Juvenin parcasi ve gayet iyi futbolcu oldugu icin 8 milyonu fazla bulmuyorum gidip 7 milyon veriyorsun Portonun balonuna.

Asamoah senenin en güzel hamlesi olur ama 10 milyon çok. Genç de değil tekrar satışta bulamazsın bu rakamları.

Yönetim, Tudor'un kadroda düşünmediği Ryan Donk, Nigel De Jong ve Lionel Carole için gelen teklifleri değerlendiriyor.(beIN SPORTS)

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Birazcik abartiyorsunuz sanki bu sakatlik olayini. Feghouli felan her gün sakat, sakat bile geldi adam.
Juvenin parcasi ve gayet iyi futbolcu oldugu icin 8 milyonu fazla bulmuyorum gidip 7 milyon veriyorsun Portonun balonuna.
Abartmiyorum. Dizlerinde sorun var ve bu sorun illa ki nüks edecektir 30una yaklastikca.

Aç bak adam 3 sezondur ACL yirtiklariyla ugrasiyor.

Hamza Hamzaoğlu: Bilal'i aldık Jem'i aldık. Sosyal medyanın gazabına uğradık. Yok Akhisar'a mı çevirecek diye...Biz işimize bakıyoruz.
17kasim 2015 :(

Asamoah icin para koparmaya calisiyorlar ama bosuna, az buyuk kulup gibi davran Juve

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

dirar senelik 2.7 alıyormuş vay anasini
lens 2.2

Donk + Cavanda (Kiralık) --> Göztepe
1.5 Milyon Euro --> Galatasaray

Diye bir iddia var. Üstüne Emre Can Coşkun'u veya başka yerli bir oyuncuyu alabilirsek güzel bir hamle olur.

Iorfa reis vardi
Bizimkiler topcu sanmis almis getirmis, adam meger atletizmciymis
Oynadigi oyunla efsanelerimiz arasina girmisti

carole kardeşimizi watforda önerelim bir menajer aracılığıyla

fifada kartı iyi diye çok oyuncu aldı adamlar kesin çökerler hem strinicle falan adları geçiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt