Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben diyim bu sene bu yabancılarla şampiyon olursa 2019'da yabancı sınırı getirirler.
Bu ligde herşey Galatasaray'ın önünü kesmek için yapılır.

TapaTalK

Bence bizimkiler Juve'nin Asamoah'ı satmama ihtimalini de düşünüp alternatif isimlerle de görüşmeli. Olur da Juve istemezse ortada kalmayalım. Malum burada durum Feghouli transferinden biraz farklı. Juve'nin istediği oyuncu gelmeyebilir.

Öte yandan sol kanat için Nani ismi geçiyor ama ben o bölgeye nispeten daha genç bir oyuncu alınması taraftarıyım. Yaşlı bir takımız zaten. Daha da artırmayalım. Nani'ye göre profil olarak daha düşük ama 25-26 yaş ve öncesinden biri alınabilir. Gerekirse maaşa vereceğimiz parayı bonservise veririz.

Yabancı sınırını savunan herkes rantçı ve futbol düşmanıdır net. Savunanların hepsini sıra dayağından geçirmek lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kombine sayısı 32.120'yi bulmuş

Giuliano 7 mil. €
Soldado 5 mil. €
Dirar 4.5 mil. €
Valbuena 1.5 mil €

Fb'nin çöplere ödediği bonservis 18.000.000 € medya konuşmaz.

Kjaer, Lens, Stoch, Sow bunları kadroda tutsalardı daha iyiydi.

Tarık çamdallar
Selçuk inanlar
Olcan adınlar
Sahada yürüsün diye yabancı sınırı gelsin
Bunu destekleyen kim varsa gözümde gerizekalıdır.

TapaTalK

[FONT=&quot]Federasyonun mac basi galibiyet primi 2,15 milyon Turk Lirasi civarina yukseldi. İyi oyuncular kendi maaslarini cikartir, almaya devam.[/FONT]

FLAŞ | Lionel Carole için Troyes'ten gelen teklif Galatasaray tarafından değerlendirmeye alındı.
(beIN Sports)

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Bein Sports'un bunlara fırçayı çekmesi lazım artık, çok sesleri çıkmaya başladı.

Selçuk'un kesinlikle gitmesi lazım. Yedek kalacak bir oyuncuya yıllık 3 milyon vermek çok saçma

Sinan gitsin Carole kalsın diyorum yaw ne kadar beğenmesemde,3 tane bekimizden biri olmayınca kadroda onu değerlendiririz zararı yok ayrıca Asamoahı önde kullandığımızda da alternatif olur.Linnes-Mariano-Carole-Asamoah-Feghouli-Yasin-Garry yeterli bir kanat rotasyonu bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt