Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırını savunan herkes rantçı ve futbol düşmanıdır net. Savunanların hepsini sıra dayağından geçirmek lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence Göksel Gümüşdağ TFF'nin başına geçerse geri getirebilirler sınırı. Hemen değilse bile bir kaç yıl içinde olabilir.

Kulüpler birliğinden istifa etmesinin altında TFF başkanı olma isteği yatıyor bence.

Sürekli yabancı kuralını eleştiren Rıdvan ile de RTE'ye yakınlıkları üzerinden bir dostlukları vardır diye düşünüyorum. Öyle ise aynı fikri savunuyor olma ihtimalleri yüksek.

Topal müthiş sakar bir adam. Soldado'yu stoper oynatırım ama onu oynatmam. BJk maçında Yusuf'dan yediğimiz saçma golü hatırlayan var mı onun yüzünden?

Asamoah çok zor transfer olmayacak gibi. Juventus kadroda tutmak isterse 4-5 için satmaz maddi durumları çok iyi. Başka sol bek alternatiflerine de bakmak lazım son haftaya kadar gerekirse Asamoah beklensin ancak sol beksiz başlamayalım sezona .

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Göksel Gümüşdağ TFF'nin başına geçerse geri getirebilirler sınırı. Hemen değilse bile bir kaç yıl içinde olabilir.

Kulüpler birliğinden istifa etmesinin altında TFF başkanı olma isteği yatıyor bence.

Sürekli yabancı kuralını eleştiren Rıdvan ile de RTE'ye yakınlıkları üzerinden bir dostlukları vardır diye düşünüyorum. Öyle ise aynı fikri savunuyor olma ihtimalleri yüksek.

Valla bizimkilere kalsa hemen getirirler ama Bein'den çekiniyorlar bence. Tolga, Selçuk, Yasin, Sinan falan her maç 11 oynamak zorunda kalacak. Düşüncesi bile iğrenç

Topal bir kaç sezon önce iyiydi ama şimdi düşüşe geçti

Haykut stoper transferi yapmazsa zıçtılar

Ulan ya galiba Şenol Beckten memnun değilmis Adrianoyu koyacakmış sağ beke,Gökhan ve Atiba erken gümledi veteran takım kurmak sakıncalı

Elindeki yerli oyuncuları o zaman adam gibi topunu oynayıp kendini geliştirsin.Yerli iyi oyuncu var da biz mi oynatmıyoruz? Biraz para kazanınca futbolu falan bırakıp ortamlara akmasınlar o zaman cengizi örnek alsınlar

1.90 oran vermişler bize, hayra alâmet değil bu

Welliton bitmeli yaw bonservissiz fıstık gibi topçu,Gomis veya Erenden biri oynamayacak durumda olunca sıkıntıya düşmeyelim

FLAŞ | Lionel Carole için Troyes'ten gelen teklif Galatasaray tarafından değerlendirmeye alındı.
(beIN Sports)

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Eldeki Donk-Cavanda-Hakan gibi bir yığın çöpü temizleyip Carole-Sinan-Yasin gibi adamların satışından da 6-7 bişeyler kazansak çok güzel olacaktı ...

70 yaşında bir ihtiyar senede 3 maç kazanıp mutlu olacak diye biz sene boyu elin kazmalarına katlanalıö, oldu. Artık milli takımı ipleyen var mı cidden? Ben çok önemli maçlar hariç izlemiyorum bile maçları. Ek olarak yabancı sınırını geri getirsen başarılı mı olacaksın sanki? Gören de sınır olmadığında her turnuvaya katılıyorduk sanar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt