Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk kalacak muhtemelen rotasyonda, de Jong, Cavanda, Carole gider Asamoah gelir.

Tam tamına 12 yabancı dışarda kalan olmaz.

179.png
Muslera
26.png
Mariano
122.png
Donk
26.png
Maicon
125.png
Linnes
54.png
Asamoah
26.png
Fernando
149.png
Badou
107.png
Belhanda
32.png
Rodrigues
4.png
Feghouli
50.png
Gomis

şu çöpler temizlenmeden welliton fln gelmesin ya zaten takım çöp dolu

sonra neden battık

Eğer gençliğimde şimdiki aklım olsaydı bu yeteneğim, zekam ve üstün kapasitem ile Harvard da okurdum veya milyoner olurdum bir iş bulma ile.

Bütün takım tarafatarları daha gerçekleşmeden yabancı sınırına karşı bildiri yayınlamazlarsa ve eyleme gitmezlerse çok geç olacak. Madem herşey profesyonel ve endüstriyel o zaman biz de profesyonel taraftarız ve kötü ürünü izlemek istemiyoruz, decoder almıyoruz, maça gitmiyoruz, ürün almıyoruz demeliler.

Adım adım yabancı sınırı geliyor haberiniz olsun. Hem de kademe kademe getirecekler.

De Jong, Donk, Selçuk gibi yüksek maaşlı olup oynamayacak oyuncuları gönderip maaş bütçesini azaltmak lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bütün takım tarafatarları daha gerçekleşmeden yabancı sınırına karşı bildiri yayınlamazlarsa ve eyleme gitmezlerse çok geç olacak. Madem herşey profesyonel ve endüstriyel o zaman biz de profesyonel taraftarız ve kötü ürünü izlemek istemiyoruz, decoder almıyoruz, maça gitmiyoruz, ürün almıyoruz demeliler.

Adım adım yabancı sınırı geliyor haberiniz olsun. Hem de kademe kademe getirecekler.

Bjk ve biz kesin istemeyiz ama fb ve ts isteyebilir. Anadolu takımlarıysa kesin ister çünkü uzun zamandır büyük takımları kazıklayamıyorlar sınır olmaması yüzünden

yabanci sinirinin tekrar eski seviyeye gelme ihtimali %1 bile degil.

bein sport parayi basmis digitürkü almis, ligi yurt disina satmaya baslamis

kaliteli yabancilar alinmis, galatasaray'dan sarbi gibi adamlar gitmis.

sirasiyla mal mal vasat oyuncular anadolu kulüplerinde bile yedek oturmaya baslamis

firsat bu firsat yerliler icin. oynarlarsa formayi alirlar yoksa deh..

cöp yerlilere bir sürü para verip de avrupa futbolundan iyice uzaklasmaya gerek yok

milli takimda adam akilli sag ve sol bek bile yok mesela.

Katarlılar bu kadar yatırım yapmışken getiremezler o sınırı. Bu arada Lucescu'nun da ABV. 70 yaşına gelmişsin çektir git torun sev lan. Oldu herkes yerli oyuncu oynatsın, kolay olsun oyuncu seçmen. Madem TD'sün git PTT'yi, 1.-2. ligi filan takip et. Yapamıyorsan da defol git.

Ertuğrul Sağlam: "Lucescu da görmüş işte, izleyecek futbolcu bulamıyor. İzleyecek futbolcu bulamayan, oynatacak futbolcu da bulamayacak."

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
Yav he he

Çok potensyal vaad eden bir oyuncu grubu var şuanda...

Son düzenleme:
Yok ben pek görmedim en azından,forvet alternatifi olarak düşünüyorum zaten.yeri geldiğinde çift forvet oynamamız durumunda veya 2 forvetten biri oynamayacak durumda olursa diye.

kaliteli hücumcudan zarar gelmez. bonservisi elinde ise gelsin tabi. taktik alternatifi artmıs olur. yarın cözemedigin rakibe karsı cift santrafor oynatırsın.

Ek olarak bu süreçte Emre, Enes, Cengiz, Çağlar gibi birçok isim yurtdışına gitti. Sizce sınır olsaydı takımları bu oyuncuların gitmesine izin verecek miydi?

Toulouse TD Dupraz'dan isyan: "İnsanlar 32M€ bütçemiz olduğunu unutuyor. Neymar'ın bonservisi, her şey dahil, 15 yıllık operasyonumuza denk"

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Arkadaşlar Bein'e mail kampanyası düzenleyelim yol yakınken. Bir uyarı yazısı yazsın şunlara, var mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt