Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veysel sarı denen andavalı stopere koyarsan gider öyle aptalca bir gol yersin Kasimpasa.
Ordan burdan yabancı kontenjani kalksin dedikodusu sikayeti baslattilar sunlardan nefret ediyorum ya sanki kontenjan varken milli takım coşuyordu.
Ligi beğenmeyen direk avrupaya gitsin.Galatasaray'ın paralarıni kimsr cukkalamasın.

Biz boşuna kendimizi yırtıyoruz.1.5 maçta 1 uyduruk penaltı verildi 3 kırmızı kart verilmedi bjkye.2 senedir inanılmaz bir hakem desteği var.Biziyse tam aksine doğruyolar.Buna dur demeli artık yeter.

Salihi unutma lütfen. Yabancı kısıtlaması gelirse bunların daha beterini görürüz hemde fenandoları feghoulileri aldığımız paranın 3 katına falan gelirler. Zamanında ozan eşşeğini fenev 8 e aldı düşün artık

Aslolan Galatasaray'dır

Aman hocam ağzından yel alsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Video hakem sayesinde Bayern'e penaltiyi verdiler simdi.

Kasımpaşa defansı ligin en kazma defansı falan herhalde ya, bu Anadolu takımları fenere beşiktaşa yatarlar -trabzon dahil- bize hepsi aslan kesilir yazıklar olsun ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lewa atti penaltiyi ve 3:0 oldu.

Bu maca göre yorum yapmiyorum ama Leverkusen bu sezon yine nal toplar bu takimla. Chicarito gitti Hakan gitti ve yerlerine adam alinmadi. Ömer'in yerine Bender alindi sadece.

veysel sarı denen yaratığı futbolcu yapan kişi tutuklanması lazım

Resmen suç.

Ercan, Fiorentina'da forma giyen Hırvat golcü için ocak ayında bir Çin takımının 50 milyon euro teklif ettiğini belirterek, "Ancak Fiorentina satmadı. Oyuncu da gitmek istemedi. Önceki yaz biz, G.Saray'a bu transferi gerçekleştirmek için Cüneyt Tanman'la anlaştık. Ancak Hamza hoca istemedi" dedi.

Signatur mı niye çalıyorsun/taklit ediyorsun ?

20800228_1901221550204238_7072394598742275491_n.jpg

Sinan zu Fiorentina | 6 Mil. Avro.
Asamoah zu Galatasaray | Mil. Avro.

Böyle Sinan <-->Asamoah değişikliği yapırız.

Oyuncuların suratlarını görünce şampiyonluk görüyorum.
Hani sezon başından belli eder ya
Hani kenetlenirsin
Yeni gelen takım kenetlendi yüzler gülüyo
Birde eski takıma bak neden 2 senedir bu halde olduğumuzun resmi.

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt