Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar aziz > koray gunter > dany nounkeu>mbiwa

abv asamoah

M'biwa isminin Fransız sitesinde yazdığı çıktı bizim basında. Bahsi geçen sitede ilgili haberi gördün mü?

OL - Mercato : Montpellier, Yanga-Mbiwa vise par la Fiorentina mbiwa ile ilgiliyiz.

L'Olympique Lyonnais devrait se séparer de Mapou Yanga-Mbiwa lors de ce mercato estival. Malgré les récents propos de Bruno Genesio, laissant entendre que l'OL pourrait éventuellement compter sur son défenseur central, la tendance est bel et bien à un départ pour le principal intéressé.
Récemment pressenti au Montpellier HSC, qui souhaitait uniquement une venue en prêt, l'international français est désormais envoyé du côté de la Fiorentina. C'est en effet l'information dévoilée par Olympique-et-Lyonnais ce mercredi. Le média fait également état d'intérêts de clubs turcs, parmi lesquels figurent les Stambouliotes de Galatasaray, ou encore de clubs chinois. Aucune offre ferme n'a cependant été reçue par l'OL pour le moment concernant un transfert de Yanga-Mbiwa sur ce mercato estival. Pour rappel, le joueur est lié aux Gones jusqu'en juin 2020.​

Ben anlamıyorum cidden şöyle yabancı sınırı gelir böyle gelir diye bir kabullenmişliği. Gelmesin kardeşim, gelmeyecek o yabancı sınırı falan. Yeter artık. Bıkmadınız mı rantçı, şerefsiz, yerli oyuncu pisliği üzerinden geçinen komisyoncu menajer futbolcu topluluğundan.

Mümkün olan her mecrada buna karşı çıkmak lazım.

Madem bu kadar milliyetçiler basketbolda da yabancı sınırı gelsin. Türk oyuncu kalmadı takımlarda ama pardon Fenerbahçemiz Euroleague kupası aldı doğru.

ahahaha bu nedir yaaa :D :D

[FONT=&quot]https://twitter.com/forzacimbomtr/status/898828634110251008[/FONT]

aman tanrım bir oyuncu daha mı gelior,dursun baskanim seni seviyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gelmez yabancı sınırı boşverin takmayın kafaya. Türk oyuncular bakımından en avantajlı görünen Beşiktaş da dahil her takım yabancı sınırlamasından inanılmaz zarar görür. Çünkü hiçbirinin altyapısı yok, doğru düzgün oynatmaya değecek piyasada Türk oyuncu yok. Birileri zorluyor işte Fenerbahçe fazla geri kalmasın diye. Hoş onlara da yaramayacak yabancı sınırının gelmesi de maksat rakipleri aşağı çekmek. Fenerbahçe'nin kuruluş felsefesi yani.

Asamoah gelmez ise Vasfi Vural forumdan bir süre uzaklaştırılsın. Geliyorum bir Asamoahhhhhh yazısı, gidiyorum bir Asamoahhhhh yazısı bu nedir ya :D

Asamoah + Sol kanat mı
Asamoah + Stoper mi
tercihiniz ne olurdu

kodumun araplari ve ruslari futbolun icine ettiler
psg iki adama simdi 450 milyon euro mu harcayacak
yarim milyar neredeyse lan

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt